وی تصریح کرد: به عنوان نمونه نگهداری گوشت خام به مدت 24 ساعت در یخچال احتمال آلودگی به ویروس تب کریمه کنگو را به صفر میرساند.
وی تصریح کرد: گوشت گوسفند اگر 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری شود، عامل بیماری تب کریمه کنگو از بین میرود.
رئیس کمیسیون اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر قدس با رد احتمال ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از طریق مصرف گوشت به فارس گفت: عامل بیماری از طریق خون، خونآبه و تماس مستقیم با اجزای بدن حیوانات منتقل میشود.
طالبی ضمن توصیه به کسانی که در کشتارگاهها کار میکنند، گفت: رعایت حفاظت فیزیکی مانند استفاده از پوتین و دستکش و نیز رعایت مسائل بهداشتی توسط پزشکان و پرستاران در مواجهه با افراد مشکوک میتواند در جلوگیری از ابتلا به این بیماری مؤثر باشد.
ضرورت استفاده از دستکش توسط کسانی که به صورت مستقیم با دام ارتباط دارند
طالبی افزود: احتمال دارد عامل بیماری از طریق زخمهایی که در پوست ایجاد شده نفوذ کند، بنابراین کسانی که در تماس مستقیم با دام هستند حتما از دستکش استفاده کنند.
به گفته وی، عامل اصلی انتقال بیماری از طریق کنهها صورت میگیرد.
رئیس کمیسیون اجتماعی و ورزش شورای اسلامی شهر قدس درباره علائم انسانی این بیماری، اظهار داشت: این بیماری زمانی که از حیوان به انسان و یا از انسان مبتلا به انسان دیگر منتقل میشود، به مدت 2 الی 3 روز و در برخی مواقع تا 14 روز حالت ناآشکار دارد.
طالبی متذکر شد: علائم این بیماری با سردردهای ناگهانی، تب، لرز، درد شکم، تهوع و استفراغ، ملتهب شدن چشم شروع میشود و بعد از 3 الی 5 روز احتمال خونریزی وجود دارد که در صورت عدم درمان مشکلات بسیاری حتی فوت را برای بیمار به همراه خواهد داشت.