علي مباركي كارشناس صنايع غذايي در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران
با بيان اين مطلب افزود: يكي از مشكلات بخش كشاورزي و صنايع غذايي عدم
داشتن علم و مهارت است زيرا با داشتن مهارت ارزش افزوده محصول افزايش مي
يابد.
وي ادامه داد: در بخش كشاورزي بسياري از محصولات اساسي و راهبردي
به ورطه فراموشي سپرده شده و واردات محصولات نه تنها باعث نابودي توليد
كشور شده بلكه باعث خروج ارز از كشور نيز شده است.
مباركي افزود: با
توجه به اينكه كشور ما از قابليت كشاورزي بالايي برخوردار است اما سياست
هاي غلط باعث نابودي در كشاورزي و هم چنين تعطيلي صنايع فعال در بخش
كشاورزي شده است.
وي تصريح كرد: نبود تبليغات مناسب در زمينه صنايع
غذايي و فقدان انگيزه براي توليدكنندگان يكي از موانع رشد و صادرات محصولات
غذايي كشور است.
مباركي تاكيد كرد: با ايجاد ارزش تجاري و برندسازي مناسب براي محصولات غذايي زمينه صادرات محصولات را به كشورهاي اطراف فراهم كنيم.
وي خاطرنشان كرد: بايد از صنايع غذايي و تكميلي حمايت شود تا با توسعه اين صنعت را در كشور گسترش دهيم./ک