سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

چرخه مدیریت و مصرف شیر در کشور نیاز به تکامل و اصلاح دارد

استاد انستیتو تحقیقات تغذیه ایران گفت: چرخه مدیریت و مصرف شیر در کشور نیاز به تکامل و اصلاح اساسی دارد.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک مسعود كیمیاگر در همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های لبنی در سلامتی در اراك افزود: شیر به عنوان یك ماده مهم غذایی جایگاه ویژه ای در هرم تغذیه روزانه خانوار دارد اما در كشور ما مصرف آن در حد انتظار نیست.

وی اظهار كرد: برخی خانوارهای ایرانی شیر و فرآورده های لبنی را به عنوان منبع غنی مواد ریزمغذی، پروتئین ها و لاكتوز كم مصرف می كنند.

استاد انستیتو تحقیقات تغذیه ایران بیان كرد: نیاز روزانه هر فرد به كلسیم بین 800 تا 900میلی گرم است كه حداقل با خوردن دو ونیم لیوان شیر و مقادیر مناسب از فرآورده های لبنی تامین می شود اما در بین خانوارهای ایرانی تا رسیدن به شاخص مذكور فاصله زیادی است.

وی اظهار كرد: اعتدال در تغذیه مردم تضمین سلامت و پیشگیری از بیماری ها را به دنبال دارد و باید روزانه مقادیر پیشنهادی گروه های غذایی شامل پروتئین ها، غلات، چربی ها، شیر و لبنیات و میوه و سبزی بر اساس شاخص های استاندارد دریافت شود تا تندرستی فرد در معرض تهدید نباشد.

شیر بیش از 500 نوع اسید چرب در خود دارد كه هر یك از این اسیدهای چرب با زنجیره كوتاه به راحتی قابل جذب و تبدیل در بدن بوده و انرژی مورد نیاز بدن را تامین می كند. خانواده ها باید توجه داشته باشند كه مصرف زیاد شیر پرچرب به دلیل شباهت های ساختمانی زیاد چربی شیر به چربی حیوانی ممكن است برای بدن عوارضی همراه داشته باشد و به همین دلیل استفاده از شیر و لبنیات كم چرب توصیه می شود./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.