انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
متاسفانه مسیولین برای افزایش قیمتها کاملا هماهنگ هستند ولی برای کنترل کیفیت توب در زمیندیگری میاندازند برای مثال نان سنگک که ازقدیم بهترین نان بوده درحل حاضر به بدترین تبدیل شده وکسی رسیدگی هم نمیکند به طوری که تنهانان سبوس دار سنگک بوده است وهمین باعث کیفیت خوب ان می شده است اکنون 95درصد انها از ارد سفید استفاده میکنند.در مورد بربری نیز همین موضوع عدم کیفیت صدق میکند ..امیدواریم صدا وسیما مخصوصا باشگاه خبرنگاران نسبت به این موضوع گزارشی تهیه نماید چرا که اگر مردم نان با کیفیت هم نتوانند بخورند بس دیگر چی بخورند درحالیکه نان سگک سبوس دار توصیه بزشکی هم دارد که برای بیشگیری از بعضی بیماریها مفید است