مدیرجهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: این کشاورز با راهنمایی کارشناسان جهاد کشاورزی به کاشت سیر قرمز در 5/1 هکتار از مزرعه خود اقدام کرد و با اجرای اصول فنی و مدیریتی توانست به این میزان تولید برسد.
طاهری امیری با بیان اینکه عملکرد تولید سیر استان در هر هکتار بین 10 تا 12تن است افزود: محصول برداشت شده به صورت ارگانیک است و هیچ سم شیمیایی برای تولید آن به کار نرفته است.
به گفته وی این جوان گلوگاهی در یک ونیم هکتار بیش از 27 تن سیر قرمز برداشت کرد./س