سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

تولید سالانه هزار و800 تن گوشت بوقلمون در استان مرکزی

سالانه هزار و 800 تن گوشت بوقلمون در استان مرکزی تولید می شود.

مدیر امور طیور جهادکشاورزی استان اراک در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک گفت: در استان 13 واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت 80 هزار قطعه وجود دارد که در هر دوره امکان پرورش 2 دوره بوقلمون در سال برای آنها وجود دارد که بزرگترین واحد آن در شهرستان کمیجان است.

مجید آذر افزود: یکی از ویژگی های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت های سفید ، ویتامین آ و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است.

استان مرکزی در تولید گوشت بوقلمون رتبه چهارم را در کشور به خود اختصاص دالده است./ب

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.