سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رويوران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد؛

سیاه نمایی غرب و ادعای دفاع از حقوق بشر در سوریه برای انحراف افکار عمومی

يك كارشناس مسائل سياست خارجي گفت: غرب سعی دارد با سیاه نمایی و ادعای دفاع از حقوق بشر در سوریه، افکار عمومی را منحرف سازد.

حسين رويوران در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي باشگاه خبرنگاران با اشاره به تحولات  سوريه و نقش رسانه ها در بازتاب نقض خقوق بشر در این کشور گفت: با افزایش فشار جامعه جهاني براي اثبات حقوق ملت مظلوم بحرين كشورهاي  غربي تلاش کردند با فضا سازي در سوريه افکار عمومی را نسبت به جنایات آل خلیفه منحرف سازند. 

وی تصريح كرد: رسانه های غربی سعی دارند با تبليغات دروغین و فضا سازی  تحولات سوریه را به يك بازی سياسي تبديل کرده و  فشارها ی وارده از سوی افکار عمومی بر آل خلیفه  را بکاهند. 

رویوران افزود: دولتمردان غربی سعي دارند با سياه نمايي در بحث حقوق بشر و دموكراسي با كشورهایي كه در خط مقدم مبارزه با رژيم غاصب صهيونيستي قرار دارند را تضعيف كرده و فشار ها را بر ملت مظلوم كشورها افزایش دهند.

این کارشناس سیاست خارجی در پايان با اشاره به دخالت برخی كشورهاي عربي در تحولات سوريه خاطر نشان كرد: كشورهايی همچون عربستان و قطر در صدد براندازي دولت بشار اسد بوده و از ابتداي طرح كوفي عنان با كارشكني هاي خود سعي داشتند اين طرح را با شكست مواجه كرده و فشارها را بر دولت بشار اسد روز افزون تر كنند./پ2

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.