محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف آب همراه با غذا موجب ناراحتی های گوارشی در افراد می شود و زمانی که آب می خوریم اسید معده و آنزیم های گوارشی رقیق می شوند.
وی افزود: در صورت رقیق شدن اسید معده و سایر آنزیم ها هضم غذا به خوبی صورت نمی گیرد و جذب خوبی از غذا هم انجام نمی شود.
انوشه اظهار داشت: یک ساعت قبل و یک ساعت بعد از غذا نباید آب و نوشیدنی دیگری مصرف شود.
وی تصریح کرد: آب میوه ها، دوغ و نوشابه ها 80 درصد حجم آن ها را آب تشکیل می دهد که همین آب موجود مانع ترشح آنزیم ها در بدن شده و افراد را عصبی تر می کند که این امر نیز بر روی هضم غذا موثر است./عط