به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران از اصفهان ، قائم مقام سازمان جهاد کشاورزي استان اصفهان امروز گفت : توليد و کشت آزمايشي اين ارقام درشهرستان برخوار آغاز شد.
آقاي نصر عملكرد اين ارقام جو را 20 درصد بيشتر از ارقام قبلي اعلام كرد و افزود: اين ارقام مقاوم شوري با EC=15 (15 هزار ppm-15 هزار ميلي گرم نمک در ليترآب ) است و در هر هکتار آن بيش از پنج تن محصول برداشت مي شود.
وي گفت: اين ارقام كه به نام 5 شوري و 4 شوري معرفي شده اند در مناطق كم آب كاشته مي شوند.
آقاي نصر خشکسالي در استان اصفهان و کاهش آب و منابع زير زميني را سبب شور شدن آب هاي کشاورزي اين استان دانست و گفت: در اين راستا توليد انواع بذر مقاوم به شوري در دستور کار مرکز تحقيقات جهاد کشاورزي استان اصفهان است ./ج2