سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماینده پارلمان رژيم اسرائيل: نتانياهو، باراك و اشكنازي محاكمه شوند!

یکی از نمایندگان کنست رژيم صهيونيستي خواستار محاکمه بنیامین نتانیاهو، ایهود باراک و گابي اشكنازي به خاطر ظلم به فلسطینی‌ها شد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازروزنامه یدیعوت آحارونوت،‌ پس از جلسه استماع دادگاه عالی رژيم صهيونيستي، یکی از نمایندگان کنست، گفت: افرادی که باید محاکمه شوند، کسانی هستند که مردم فلسطین را تحت فشار قرار می‌دهند؛ یعنی ایهود باراک، بنیامین نتانیاهو و گابی اشکنازی.

زمانی که سربازان اسرائیلی دو سال پیش به کشتی مرمره آبی که حامل کمک‌های انسان دوستانه برای مردم غزه بود، حمله کردند،‌ "حانین زوابی" اين نماينده، نیز بر روی این کشتی حضور داشت،‌ از این رو،‌ کنست برای لغو برخی از امتیازات پارلمانی وی وارد عمل شد.

لغو در اختیار داشتن پاسپورت دیپلماتیک و نیز لغو حضور در فعالیت‌های کنست از جمله امتیازاتی است که زوابی از آنها محروم شده است.

به رغم تصمیم کنست برای مجازات زوابی، این نماینده کنست تاکید کرده در آینده نیز در فعالیت‌های این چنینی حضور خواهد یافت.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.