به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري تلگراف؛ از آنجايي كه بردن نان و غذاهاي آماده در ماموريت هاي فضايي طولاني بسيار جاگير است، دانشمندان ناسا همواره با اين چالش مواجه بوده و به دنبال راه حلي براي آن مي گشتند.
حال يك دانشمند 60 ساله ناسا به اين نتيجه رسيده است كه در ماموريت هاي فضايي تنها با آب و آرد و در دماي بسيار پايين، امكان پخت نان وجود دارد، بطوريكه در فضا نيازي به ماده مخمر نان نيست و تنها با استفاده از دي اكسيد كربن توليدي حاصل از تنفس فضانوردان، نان بسيار باكيفيت و پف كرده اي پخته مي شود.
در شرايط فضا، به علت واكنش آمينواسيدها و شكرها، رويۀ بسيار با كيفيتي روي نان مي بندد.