سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

میوه های فصل تابستان

فصل گرما و ميوه هاي رنگارنگ

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ، اگرچه امروزه به يمن حضور گلخانه ها، در تمام فصول سال مي توانيم انواع ميوه ها را در دسترس داشته باشيم، اما همواره مصرف ميوه هاي فصل به دليل طعم و عطر طبيعي شان، دلپذير تر است.

خربزه و هندوانه: اين دو ميوه، شاه ميوه هاي تابستان و خنک ترين ميوه هاي فصل براي گذراندن ماه هاي گرم و داغ تابستان بشمار مي روند.

مقدار انرژي موجود در آن ها کم است.(در حدود20-25کالري در هر 100گرم) اين ويژگي، خربزه و هندوانه را به ميوه هاي کاربردي در رژيم هاي لاغري تبديل کرده است.

حجم زياد آب موجود در خربزه و هندوانه مي تواند به جبران آب از دست رفته بدن بويژه در فصل تابستان کمک کند.گيلاس نه تنها به دليل رنگ قرمز و جذابش که به دليل مزاياي بي شمارش يکي از ميوه هاي پرطرفدار فصل است.

گيلاس ملين است، روده را ضدعفوني کرده و عملکرد کبد را بهبود مي بخشد. بعلاوه گيلاس داراي ويتامين C بوده و اسيد اوريک بدن را کاهش مي دهد و به دليل داشتن پتاسيم و منيزيم سبب افزايش فعاليت هاي مغزي مي شود.

 انجير ميوه اي پر انرژي و ملين است. اين ميوه سرشار از پتاسيم و آهن است که از بروز کم خوني جلوگيري مي کند و داراي ترکيباتي است که مي تواند از توليد سلول هاي سرطاني جلوگيري کنند. /س
برچسب ها: تابستان ، میوه ، رنگارنگ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
مهدی دمرچلی
۰۹:۴۵ ۰۴ مهر ۱۳۹۳
سلام
ممون از مطالب خوبتون
اگه ممکنه میوه های هر فصل رو بگید چیه