به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ، اگرچه
امروزه به يمن حضور گلخانه ها، در تمام فصول سال مي توانيم انواع ميوه ها
را در دسترس داشته باشيم، اما همواره مصرف ميوه هاي فصل به دليل طعم و عطر
طبيعي شان، دلپذير تر است.
خربزه
و هندوانه: اين دو ميوه، شاه ميوه هاي تابستان و خنک ترين ميوه هاي فصل
براي گذراندن ماه هاي گرم و داغ تابستان بشمار مي روند.
مقدار انرژي موجود
در آن ها کم است.(در حدود20-25کالري در هر 100گرم) اين ويژگي، خربزه و
هندوانه را به ميوه هاي کاربردي در رژيم هاي لاغري تبديل کرده است.
حجم
زياد آب موجود در خربزه و هندوانه مي تواند به جبران آب از دست رفته بدن
بويژه در فصل تابستان کمک کند.گيلاس
نه تنها به دليل رنگ قرمز و جذابش که به دليل مزاياي بي شمارش يکي از ميوه
هاي پرطرفدار فصل است.
گيلاس ملين است، روده را ضدعفوني کرده و عملکرد کبد
را بهبود مي بخشد. بعلاوه گيلاس داراي ويتامين C بوده و اسيد اوريک بدن را کاهش مي دهد و به دليل داشتن پتاسيم و منيزيم سبب افزايش فعاليت هاي مغزي مي شود.
انجير
ميوه اي پر انرژي و ملين است. اين ميوه سرشار از پتاسيم و آهن است که از
بروز کم خوني جلوگيري مي کند و داراي ترکيباتي است که مي تواند از توليد
سلول هاي سرطاني جلوگيري کنند. /س
ممون از مطالب خوبتون
اگه ممکنه میوه های هر فصل رو بگید چیه