منصور رضایی، متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف میوه و سبزیجات تازه و روغن ماهی در کاهش علایم آلرژی موثر است.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف سوسیس ، کالباس، برخی ترشیجات، کمپوت و کنسرو به دلیل وجود مواد نگه دارنده، و ترکیبات آسین دار در تشدید علایم آلرژی موثر است.
وی اظهار داشت: همچنین مصرف غذاهای مانده و فریز شده نیز موجب بروز علائم آلرژی می شود.
رضایی اضطراب و استرس را در تشدید آلرژی موثر دانست و تاکید کرد: مصرف گیاهانی مانند بابونه، اسطوخودوس و سنبل طیب سبب کاهش علایم استرس و در نهایت آلرژی می شود.
گفتنی است آمار غیر رسمی نشان می دهد یک چهارم افراد هر جامعه آلرژی دارند و آلرژی فصلی در اثر گرد افشانی گیاهان در فصل بهار به وجود می آید و با علایمی مانند عطسه، آبریزش بینی ، خارش و آبریزش چشم ها همراه است./ح