به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران از بندرعباس ، در اين طرح از جلبکهاي آب شيرين کلرلا و اسپيرولينا در تهيه قرصهاي مکمل غذايي و از جلبک دوناليلا براي توليد رنگدانه هاي طبيعي و آنتي اکسيدان استفاده مي شود.
مدير اجراي اين طرح گفت : نخستين بار است که در کشور از جلبکهاي دريايي در ساخت مکملهاي غذايي و رنگدانه هاي طبيعي استفاده مي شود.
فرهنگي افزود : ايران هشتمين کشور جهان است که به فناوري توليد مکملهاي غذايي دست يافته است.
وي گفت : محصول توليدي اين شرکت در آزمايشگاه هاي معتبر ژاپن و آلمان تاييد شده است.
طرح توليد مکلملهاي غذايي از جلبکها در قشم از سال 87 با سرمايه گذاري 200 ميليارد ريالي آغاز شد .
تاکنون 50 ميليارد ريال در اين طرح هزينه شده است و ماهانه 20 تن محصول توليد مي شود.
اين طرح براي266 نفر شغل ايجاد کرده است.
فرهنگي ، هواي پاکيزه ، دوري از شهر ، نور زياد ، رطوبت کافي و آبهاي پاکيزه ورودي از اقيانوس هند به آبهاي خليج فارس را علت انتخاب جزيره قشم براي توليد مکملهاي غذايي از جلبکهاي دريايي اعلام کرد.
قيمت تمام شده محصول توليدي در جزيره قشم يک دوم مشابه خارجي است.
اين محصول هم اکنون در کشورهاي آمريکا ، ژاپن ، هند ، چين ، تايوان ، رژيم اشغالگر قدس و استراليا توليد مي شود.
برداشت ، جداسازي ، خشک کردن ، فرمولاسيون و بسته بندي از مراحل تهيه مکملهاي غذايي از جلبکهاست .
مکملهاي غذايي و رنگدانه هاي طبيعي که از جلبکهاي دريايي تهيه مي شود در تقويت سيستم ايمني بدن ، افزايش قواي بدني ، پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي و سرطان ، کاهش عوارض شيمي درماني ، کمک به درمان کم خوني و کاهش بيماريهاي التهاب مفاصل ، درمان ديابت و بيماريهاي کبدي نقش موثري دارد.
اين محصولات علاوه بر افراد عادي براي ورزشکاران ، فضانوردان ، سالمندان و افراد گياه خوار مناسب است./ج2