سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرفشاری خون و نقش تغذیه در کاهش آن

با بهبود کیفیت غذایی، امکان پیشگیری و درمان پرفشاری خون وجود دارد.

دکتر مظهری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: پرفشاری خون می تواند خطرات جدی را برای اعضای مهم بدن از جمله مغز، قلب، چشم ها، کلیه و... به وجود آورد از این رو پیشگیری و تشخیص به موقع این بیماری بسیار ضرورت دارد.

وی ادامه داد: فشار خون بالا به طور خزنده در بدن پیش می رود و به کلیه، قلب و چشم ها صدمه می زند اما با بهبود کیفیت غذایی پیشگیری و درمان پرفشاری خون ممکن می شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به اهمیت تغذیه در کنترل پرفشاری خون گفت: یکی از عوامل کنترل کننده پرفشاری خون، تغذیه است. مصرف مواد غذایی نمک دار یا نمک سود مانند سوسیس، کالباس، گوشت های کنسرو شده، همچنین نان هایی که در هر 100 گرم از آنها به میزان یک گرم نمک استفاده شده در پرفشاری خون مؤثر است./عط
برچسب ها: کلیه ، قلب ، چشم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۲ خرداد ۱۳۹۱
چشم ولي ما سوسيس وكالباس نمي خوريم