سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش آمريكا براي تشكيل سازماني امنيتي مشابه ناتو در آسيا

يکي از مقامات بلندپايه نظامي آمريکا، تشکيل يک سازمان امنيتي مشابه سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) را در آسيا، سودمند دانست.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري كيودو ؛ ژنرال مارتين دمپسي، رئيس ستاد مشترک ارتش آمريکا اعلام کرد مجامع دائمي و چند مليتي اغلب قادرند مسائل امنيتي را پيش از بروز بحران حل و فصل کنند.
وي چهارشنبه در سخناني در پرواز به مقصد سنگاپور گفت: «من فکر مي کنم اين ويژگي در ناتو بسيار بارز است.»

وي گفت: «ما بايد تمايل به چنين اقدامي را در ميان شرکاي خود بررسي کنيم و فقط سعي نکنيم اين طرح را به شيوه اي به آنها تحميل کنيم.»

براساس اين گزارش ، دمپسي در آستانه شرکت در اجلاس سالانه امنيتي آسيا در سنگاپور گفت مي خواهد از ديدگاههاي مقامات کشورهاي ديگر درباره مناقشات ارضي منطقه از جمله مناقشه بر سر درياي چين جنوبي و جزاير سنکاکو در درياي چين شرقي مطلع شود.

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.