سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هراس عربستان سعودي از وقوع انقلاب در بحرين

روزنامه السفير لبنان، با چاپ مقاله اي در اين روزنامه، با عنوان "عربستان از وقوع انقلاب در بحرين هراسان است"، دلايل آغاز اعتراضات و انقلاب در بحرين را بيان مي كند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از النخيل؛ نويسنده اين مقاله در آغاز مي نويسد: اگر به دنبال تاريخ واقعي آغاز انقلابها در كشورهاي عربي باشيم، كشور تونس و خودسوزي بوعزيزي را به ياد مي آوريم، اما با اين وجود كشور بحرين از مدتها قبل از وقوع انقلاب تونس، با اعتراضات مردمي روبرو بوده است، ولي به علت رسانه اي نشدن اخبار اين اعتراضات توسط رسانه هاي داخلي و رسانه هاي منطقه و سركوب شديد به گوش جهانيان دير رسيده است.

وي مي افزايد؛ عربستان سعودي به خاطر سرايت نكردن اين اعتراضات به كشور خود با هر امكاناتي كه در اختيار داشت، مي خواست از انتشار اخبار اعتراضات در بحرين جلوگيري كند كه در اين راه شكست خورد و مردم بحرين و بويژه شيعيان اين كشور به خيابانها آمدند.

وي در پايان مقاله اش، علت ترس مقامات عربستاني از انقلاب در كشورهاي عربي و موج بيداري اسلامي را، متزلزل شدن پايه هاي حكومت در عربستان بر مي شمرد و وقوع انقلاب‌هاي گسترده در عربستان و بحرين را به دليل گسترش تظاهرات در اين دو كشور، حتمي پيش بيني مي كند.
برچسب ها: سعودی ، بحرین ، انقلاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.