سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

تولید سالانه 35 هزار تن گوشت دراستان چهارمحال و بختیاری

سالانه بيش از 35 هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید و روانه بازار مصرف می‏شود.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران شهركرد:

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: میزان تولیدات گوشت قرمز در استان چهارمحال و بختیاری، 2.5 درصد از مجموع تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است.

برزو هیبتیان با اشاره به اينكه استان چهارمحال وبختياري داراي 367 واحد گاوداری صنعتی است افزود: تاکنون 160 واحد پرواربندی گوساله و بره در این استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به حمایت از واحدهای تولیدی گوشت این استان اشاره كرد وگفت: کیفیت برتر تولیدات گوشتی و دامی استان بازاریابی خوبی را برای دامداران فراهم مي كند.

هیبتیان افزود: در حال حاضر بيش از 150 واحد دامی و طیور در نوبت تخصیص آب هستند تا بتوانند نیازهای آبی واحدهای دامداری و مرغداری خود را برطرف کنند./س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.