سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان/

تعادل بخشی منابع آب و توسعه پایدار کشور با نصب کنتورهای هوشمند آب و برق

مدیر امور منابع آب کاشان از تجهیز چاه های آب کشاورزی شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل به کنتورهای هوشمند آب و برق خبر داد.

مصطفی گنجی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان گفت: این کنتورها در 350 حلقه چاه آب کشاورزی دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل نصب و راه اندازی شده است.

وی افزود: جلوگیری از افت شدید سطح ابهای زیر زمینی کنترل کیفیت آبهای زیرزمینی و برقرارای تعادل بیلان آب زیرزمینی از جمله اهداف اصلی نصب این کنتورهاست که این امر موجب جلوگیری از تشدید فرونشست زمین و هجوم آب شور به شیرین در دشت کاشان می شود.

به گفته وی، از آنجا که بیش از نیمی از دشت های استان در حال ممنوعیت و بیش از یک سوم آنها از جمله دشت کاشان در وضعیت بحرانی هستند نصب این کنتور ها در این مناطق به منظور کنترل و حفظ منابع آبی زیرزمینی ضروری است.

گنجی با اشاره به شارژ کارتهای کنتورهای هوشمند برای مدت 3 هزار ساعت در سال برای متقاضیان بهره بردار پس از ثبت نام و تکمیل فرم درخواست افزود: کشاورزان برای کشت خود باید بر اساس دبی مجاز و ساعت کارکرد مذکور برنامه ریزی کنند.

مدیر امور منابع آب کاشان، انتخاب شبکه های آبیاری و انتقال آب مناسب را از مزایای نصب کنتورهای هوشمند دانست و گفت: تا کنون حدود 50 درصد از چاه های آب کشاورزی در شهرستانهای کاشان و آران وبیدگل به این کنتورها تجهیز شده است.

گنجی آغاز نصب این کنتورها را از دیماه 88 در شهرستانهای اردستان و نطنز را یادآورشد و گفت: نصب این کنتورها در شهرستانهای کاشان، برخوار و فلاورجان نیز از سال 89 شروع شد.

مدیر امور منابع آب کاشان اطلاع رسانی به کشاورزان در خصوص نصب این کنتورها را خاطرنشان کرد و گفت: این اقدام از طریق تشکیل جلسات در فرمانداریهای دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل، بخشداریها، طرح موضوع در شوراهای اسلامی شهر و روستا، دهیاری ها ، سایر مراجع محلی و ارسال پیامک به نمایندگان چاه های آب انجام می شود.

گنجی یادآورشد: نحوه چگونگی استفاده از این کنتورها نیز به نماینده قانونی مالکین چاه های کشاورزی در محل امور آب شهرستان آموزش داده شده است.

وی برداشت بی رویه آب از منابع آب زیرزمینی با خطر افت دایم سطح آب زیر زمینی و تخریب این منابع آبی را طی سالیان اخیر خاطرنشان کرد و گفت: طی سالهای گذشته با انجام تمامی اقدامات نظارتی از جمله نصب کنتور حجمی، کنترل عمق و کف شکنی چاهها، کنترل نصب منصوبات مجاز، و غیره به وضعیت مطلوب نرسیده است لذا در راستای جلوگیری از تداوم تخریب منابع آبی زیرزمینی و کنترل و آن کنتورهای هوشمند آب و برق توسط دانش پژوهان با کمک دانش و فناوری های جدید اختراع شد که گام بعدی آن امکان کنترل مخابراتی آن است./س

برچسب ها: اصفهان ، کاشان ، کنتور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.