سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار!

سوء استفاده از نام بيمه مرکزي

يمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران اعلام کرد غير از 25 شرکت بيمه بازرگاني داراي مجوز، از هيچ شرکت حقيقي و حقوقي براي عرضه خدمات و محصولات خود حمايت و پيشتيباني نمي کند.

به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از  روابط عمومي بيمه مرکزي، برخي افراد و شركت هاي سودجو در بازاريابي تلفني براي عرضه محصولات خود مانند كيت كاهنده سوخت، كپسول آتش نشاني، خدمات خودرو و... مبادرت به سوء استفاده از نام و عنوان "بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران" مي کنند.
با توجه به شکايت هاي دريافتي و از آنجا که اين افراد و شرکت هاي سودجو براي اعتبار بخشيدن به فعاليت خود از نام و جايگاه بيمه مرکزي و شرکت‌هاي بيمه سوء استفاده مي کنند ؛ بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران ضمن محفوظ نگهداشتن حق تعقيب قانوني سوء استفاده کنندگان از نام بيمه براي فروش کالا و خدمات غير بيمه‌اي، از هموطنان درخواست مي کند در برابر سوء استفاده کنندگان، هشيار باشند و در صورت مواجه شدن با اقدامات مشابه، ضمن استعلام از بيمه مرکزي، موارد را براي برخورد قانوني به مراجع ذيصلاح انتظامي و قضايي اطلاع دهند.
بيمه مركزي جمهوري اسلامي ايران با هشدار بيمه مرکزي درباره سوء استفاده از نام بيمه براي عرضه کالا و خدمات بيمه مرکزي جمهوري اسلامي ايران به بازاريابان و شرکت هاي سودجود در سوء استفاده از نام و اعتبار اين سازمان براي فروش و عرضه محصولات و کالاهاي خود هشدار داد./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.