رضارحیمی
متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: زرد
آلو ميوه شیرین و طبیعتی گرم دارد و سرشار از انواع ویتامین های A و C و انواع
مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر، گوگرد، کلسیم، پتاسیم و آهن است.
وی ادامه داد: هسته شیرین زرد آلو مغذی است و حاوی مواد پروتئینی، قند، چربی و سرشار از انواع ویتامین A است.
رحیمی
در مورد خواص دیگر زرد آلو عنوان کرد: ویتامینB موجود در زرد آلو برای
بهبود بیماری های روحی روانی، رفع خستگی ، فراموشی، رفع تشنگی ، تنظیم
کننده فشار خون، کنترل بیماری های قلبی و برای درمان کم خونی مصرف آن توصیه
می شود.
وی در پایان تاکید کرد: کسانی که به التهاب معده مبتلا هستند
مصرف زرد آلو با هسته (شیرین) آن برای بهبود این بیماری ( التهاب معده)
مفید است و همچنین هسته ی شیرین آن برای درمان بیماری هایی مانند سرما
خوردگی و افزایش نیروی جنسی مفید است و تنها مصرف زرد آلو برای افرادی که
به مشکلات کبدی دارند توصیه نمی شود./عط