سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سنندج/

مصرف هندوانه موجب جلوگیری از ابتلا به سرطان پروستات

هنداونه سرشار از آنتی اکسیدان و به همین دلیل مصرف این میوه آبدار مانع ابتلا به سرطان می شود

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، کارشناس تغذیه گفت: هندوانه میوه ای است که 92 درصد آن از آب تشکیل شده و مصرف این میوه موجب تکرر ادرار در افراد می شود که دفع مقدار زیادی آب از بدن نیز مفید و موجب توکسین های موجود در بدن به همراه آن دفع شوند.
وی گفت: هندوانه از موادی مغذی مانند کربوهیدرات تشکیل شده وقند موجود در این میوه از نوع سوکروز است و در نتیجه افراد دیابتی باید در مصرف این میوه اعتدال را رعایت کنند.
محمدی افزود: مقداری جزئی پروتئین در این میوه وجود دارد که این پروتئین ها از اسیدآمینه های مهمی مانند تریپتوفان، لیزین و آرژنین تشکیل شده اند که این اسیدآمینه ها برای جریان خون بسیار مفیدند.
این کارشناس تغذیه اضافه کرد: هندوانه برای بیماران قلبی و عروقی و افراد مبتلا به فشار خون و برای تنظیم الکترولیت های بدن بسیار مفید است.
این متخصص تغذیه افزود: هندوانه سرشار از آنتی اکسیدان است و به همین دلیل مصرف این میوه مانع ابتلا به سرطان می شود ولیکوپن یکی ا ز آنتی اکسیدان های مهم موجود در این میوه است که می تواند از بروز سرطان پروستات پیش گیری کند.
وی افزود: هر 150 گرم این میوه یک واحد را تشکیل می دهد و هر فرد  سالم می تواند روزانه یک تا دو واحد هندوانه مصرف کند./س


برچسب ها: هندوانه ، آبدار ، سرطان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.