وي افزود: نمك يددار بايد دور از نور و رطوبت و در ظرف در بسته پلاستيكي كدر، چوبي، سفالي و يا شيشه اي رنگي نگهداري شود همچنين نمك يددار بايد تا 6 ماه پس از خريد مصرف شود زيرا ذخيره كردن آن به مدت طولاني باعث از بين رفتن يد آن مي شود.
اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: ميزان يدي كه در اثر پخت از دست مي رود ناچيز است و ميزان يد نمك به نحوي تنظيم شده كه با محاسبه افت يد در زمان پخت، يد مورد نياز روزانه تأمين مي شود.
وي خاطرنشان كرد: نمك هاي تصفيه شده يددار به دليل خلوص بالا ميزان يد را بهتر و به مدت بيشتري حفظ مي كنند و براي اين كه با مشكل برگشت اختلالات ناشي از كمبود يد مواجه نشويم بايد همواره از نمك يددار تصفيه شده استفاده كنيم./عط