سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه مواد غذایی سبب تشدید افسردگی می شوند؟

بهتر است با مواد غذایی که سبب تشدید افسردگی می شوند آشنا شوید.

شقایق احمدی، کاشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: افراد افسرده باید از انواع مواد غذایی که می تواند سبب تشدید افسردگی شوند ازجمله شکر و آرد سفید اجتناب کنند چرا که باعث افزایش و کاهش ناگهانی قند خون و تشدید افسردگی می شود.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.
احمدی تصریح کرد: افراد افسرده برای پرهیز از تشدید افسردگی خود باید از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده مانند مارگارین، پی(دمبه) و غذاهای خیلی سرخ شده پرهیز کنند.
وی خاطرنشان کرد: از مصرف الکل و کافئین و نیکوتین نیز باید اجتناب کنند./عط

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.