سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوردن توت فرنگی خطر پارکینسون را کاهش می دهد

خوردن توت ها احتمال ابتلا به پارکینسون را در مردان کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، احتمال ابتلا به پارکینسون در مردانی که به صورت مداوم  مواد غذایی حاوی فلاونوئیدها از جمله توت ها، سیب، سبزیجات و چای مصرف می کنند،  به طور چشمگیری کاهش می یابد.

فلونوئیدها ترکیبات فعال زیستی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های گیاهی ایجاد می شوند.

فلاونوئیدها در گیاهان و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ایجاد می شود، فلاونوئیدها همچنین در کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی، جنون و برخی سرطان ها مؤثرند./اس/
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.