به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر زهرا عبداللهي كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بهتر است اين افراد از غذاهاي تهيه شده با سبزي ها مانند انواع آش، سوپ، برخي از خورش ها بيشتر استفاده كنند.
وي مصرف شير وانواع لبنيات به ميزان 3 تا 4 سهم در روز را توصيه كرد و افزود: سالمندان مي توانند از گروه لبنيات (شير، ماست، پنير و بستني کم خامه) به عنوان ميان وعده به همراه بيسكويت، نان و كلوچه و يا به شكل شيربرنج، فرني استفاده كرده و در صورت عدم تحمل شير حتما" روزانه حداقل دو ليوان ماست مصرف كنند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: مصرف مقادير کافی انواع گوشت بر اساس وضعيت چربی، فشار خون و اسيد اوريک توصيه مي شود و در صورت ابتلاء به كم خوني حتما" گوشت قرمز به ميزان مناسب در برنامه غذايی گنجانده شود.
وي تصريح كرد: تخم مرغ آب پز در صبحانه يا ميان وعده و يا همراه با غذا هايی همچون عدس پلو يا رشته پلو مفيد است. همچنين در سالمندان مبتلا به ديابت، فشار خون بالا، بيماری های قلبی و هايپرکلسترولمی مصرف حداکثر 3 عدد تخم مرغ كامل در هفته و يا روزانه يك عدد تخم مرغ بدون زرده و برای سالمندان سالم 4 تا 5 عدد تخم مرغ كامل در هفته توصيه مي شود.
به گفته دكتر عبداللهي، مصرف انواع مغزها به شكل خرد و چرخ شده كه به راحتي قابل مصرف براي افرادي كه مشكلات دنداني و يا دندان مصنوعي دارند (داخل غذا و يا بطور مجزا) به عنوان ميان وعده بسيار مفيد است./ح