سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف جعفری سبب انعقاد خون می شود

بهتر است بدانید مصرف جعفری سبب انعقاد خون می شود، برای درک بیشتر ادامه مطلب را بخوانید.

فاطمه احمدی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: جعفری در خانواده سبزیجات برگ سبز جای می گیرد و از منابع خوب ویتامین C است.
وی با بیان این مطلب افزود: به طوری که عادت به خوردن آن یکی از اقدام هایی است که به حفظ بافت پروتئینی پوست کمک می کند.
وی اظهار کرد: این سبزی از منابع منیزیم نیز است و ویتامین K در میان برگ های آن در مقادیر فراوان یافت می شود.
بخصوص اگر این سبزی به رنگ تیره نیز باشد.
احمدی در ادامه گفت: منیزیم در متابولسیم انرژی دخالت دارد و جزء اجزای ساختمانی استخوان ها و دندان هاست و ویتامین K در فرایند انعقاد خون دخیل بوده است و در حفظ استحکام استخوان نقش موثری دارد.
وی خاطر نشان کرد: هر لیوان جعفری خام یک واحد سبزی محسوب می شود و دارای 25 کیلو کالری انرژی است پس حساب بر اینکه سبزیجات کالری ندارند نباید در مصرف آن زیاده روی کرد بلکه باید در حد اعتدال نگه داشت./ح
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.