سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوردن هويج به تقويت حافظه در دوران پيری كمك مي كند

هويج منبع غنی از بتاکاروتن است و خوردن آن به تقويت حافظه در دوران پيری كمك مي كند.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سارا حکيم، کارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکی البرز از تاثير مثبت خوردن هويج بر عملکرد مغز خبر داد و گفت: هويج منبع غنی از بتاکاروتن می باشد که در بدن تبديل به ويتامين A مي شود و دراين ميان هويج هايی که دارای رنگ تيره تری هستند، مقادير بتاکاروتن آنها نيز بالاتر است.

وی افزود: بر اساس يافته های محققان مصرف يک روز درميان 50 ميلی گرم بتاکاروتن به مدت 15 سال موجب افزايش قدرت حافظه و تاخير در زوال عقل می شود.

حکيم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش يا از بين رفتن استرس اکسيد کننده می شود که با پير شدن انسان به سلولهای مغزی آسيب می زند.

اين کارشناس تغذيه تصريح کرد: بنابراين با گنجاندن هويج يا آب هويج در برنامه غذايی هرروز خود مي توانيم شاهد تاثير مفيد آن بر سلامت جسم خود در حال و آينده باشيم.

وی در پايان خاطرنشان کرد: سيب زمينی شيرين و زرد آلو نيز سرشار از بتاکاروتن هستند. /ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.