دکتر غانمی فرد متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف غذاهای حاوی کلسیم نقش مهمی در پیشگیری از پوکی استخوان دارند به خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:شیر کم چرب،ماست بدون چربی،پنیر،کلم پیچ،کنسرو ماهی آزاد با استخوان و ساردین با استخوان،گل کلم،برگ کلم و برگ شلغم از جمله منابع غذایی غنی از کلسیم هستند.
وی افزود: انواع مواد خوراکی نظیر:سیب زمینی،کدو،نخود،صیفی جات نیز منبع مناسبی برای تأمین کلسیم هستند.
وی با ذکر این مطلب که حبوبات نیز منبع خوبی برای دریافت کلسیم هستند اظهار داشت:مقدار کلسیم جذب شده از حبوبات به خاطر وجود اسید فیتیک موجود در آنها کمتر از سایر منابع غذایی است.
غانمی فرد در ادامه افزود: در بهترین رژیم های غذایی 600 تا 700 میلی گرم کلسیم دریافت می شود. بنابراین در افراد مبتلا به پوکی استخوان باید مکمل کلسیم تجویز شود، در کشور ما و با رژیم های غذایی که به طور معمول وجود دارد، افراد بیش از 400 میلی گرم کلسیم دریافت نمی کنند، بنابراین باید به این مسأله به طور جدی توجه کرد./ط