سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشنامه پزشكي//

خواص دارویی کدو حلوایی

کدو حلوایی، میوه یک گیاه علفی است که دارای ساقه های بلند و خزنده و برگ های پهن است.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،گل های این گیاه زرد و میوه آن شبیه خربزه و یا خیلی بزرگتر از آن است. قسمت های مورد استفاده کدو حلوایی عبارتند از: می وه، پوست، تخم میوه، گل کدو حلوایی را به صورت پخته، ترشی، مربا، تهیه روغن، مورد استفاده قرار می دهند.
خواص کدو حلوایی:

یرقان (زردی) را برطرف می کند.
انواع کدو، ادرار آور و تب بر است.
تخک کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.
کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.
اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.
خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.
خوردن کدو مغز را تقویت می کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.
جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.
کدو طبیعتی سرد دارد. کدو صفرا را تسکین می دهد.
شیره تخم کدو یبوست را برطرف می کند لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.
ابن سینا پزشک شهر اسلامی، کدو را برای رفع سرد درد و رفع بی خوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز می کرد.
کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تأثیر زیادی دارد.
چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف است. کدوی پخته را به بچه ها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند، بدهید.
کدوی پخته با عدس، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است.
کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است؛ برای این منظور می توان ۱۰۰ گرم گوشت کدو را تکه تکه کنید و در یک لیتر آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود و پس از صاف کردن آب آن را بگیرید و با مقداری شکر آن را شیرین کرده و هر وقت مایل بودید آن را مصرف کنید. آب کدویی که به ترتیب بالا به دست می آید برای تسکین درد بواسیر مؤثر است. لذا نوشیدن سه بار در روز از آب کدو تجویز شده است.
بر اساس نتایج پژوهشهای متعدد، کدو سلولهای مغز را فعال می کند و به شکل چشمگیری حافظه را تقویت می کند. پزشکان می گویندکه کدو کار هضم غذا را آسانتر می کند.
اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم بر روی زخم های سطحی پوست یا سوختگی های شدید قرار دهید، یوست را نرم می کند.
کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است.آب کدوی پخته، ادرار آور خوبی است و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه است.
ضما (مرهم) کوبیده کدو برای درد سر و درد شقیقه بسیار سودمند است.
آب کدو که شیره آن کشیده شده برای بیماران مبتلا به یرقان (زردی) مفید است.
اگر سه روز صبح ناشتا، هر دفعه ۵ مثقال تخم کدو را بکوبید و شیره آن را بگیرید برای رفع کرم کدو داروی بی نظیری است.
مربای کدو تقویت کننده بدن و اعصاب است. ترشی کدو، اشتها آور و هضم کننده غذا است.
کدو حلوایی را پخته و به صورت مرهم برای رفع ورم و التهاب در محل مورد نظر قرار می دهند.
غرغره با آب کدوی پخته برای درمان گلو درد مفید است. سوخته شده پوست کدو، برای بند آوردن خون اثر معجزه آسا و بسیار سریع دارد، به طوری که فوراً خونریزی را بند می آورد و دو لبه زخم را به هم می چسباند و سوزش و ناراحتی زخم را خیلی زود تسکین می دهد.
سوخته پوست کدو حلوایی برای درمان سوختگی ها مفید است بدین منظور باید پوست سوخته شده کدو را در روغن زیتون یا خوراکی مخلوط کرده و در محل سوختگی بمالید.
سوخته پوست کدو، پیسی و لکه های سفید پوست را درمان می کند، بدین منظور باید پوست کدو حلوایی را خشک کرده و بسوزانید سپس این پوست سوخته را در سرکه مخلوط کرده هر روز لااقل یک مرتبه در محل بمالید تا بهبودی حاصل شود.
پوست سوخته شده کدو حلوایی به ترتیبی که گفته شد برای درمان خونریزی احشاء و بواسیر مفید است.
خوردن روغن کدو برای معالجه افسردگی، غم و غصه، خمودگی اعصاب، مالیخولیا و تشنج بسیار مفید است.
خوردن مغز خام تخم کدو به مقدار ۳۵ گرم در روز برای درمان سوزش ادرار، زخم معده، خش خش سینه، اخلاط خونی، خونریزی ریه و تسکین صرفه مفید است.
روغن تخم کدو برای بی خوابی بسیار مفید است و مقدار استعمال این روغن در هر مرتبه حداکثر ۳۵ گرم است.
مغز تخم کدو برای درمان سل، تب های حاره، تشنگی و زخم روده مفید است.
انواع کدو دارای ویتامین های زیادی است و برای امراض قلبی بسیار مفید است.
مرهم کدو حلوایی برای درمان دمل مفید است. ضمادها و مرهم هایی که با برگ های تازه یا گوشت تازه درست می کنند سوختگی سوداهای متورم، کوفتگی و خراش های جزئی روی پوست را تشکیل می دهد.
کدو تنبل سرشار از ویتامین (آ) است و اگر شیره کدو را بکوبند و در شیر یا آب بپزند، خنک است و برای رفع عطش ناشی از تب مصرف می شود.
ـ بر اساس نتایج پژوهشی جدید، کدو حلوایی علاوه بر خواص متعدد از پیری پوست جلوگیری می کند. کدو حلوایی سرشار از آنتی اکسیدان است.
خوردن ۱۵۰ گرم از آن در روز نیاز بدن به الیاف را تأمین می کند. کدو حلوایی به سبب داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن بسیار مغذی است./ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۰:۱۷ ۲۵ آبان ۱۳۹۸
من ازتان تشکر مکنم
Javad
۲۳:۵۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۸
جای تشکرداره، اززحمات شما که اطلاعات مفیدی دراختیار خواننده گذاشتید. ممنون
ناشناس
۰۹:۵۵ ۱۱ دی ۱۳۹۷
سلام تشکر از مطالب خوبتون مرباشو بخوری خوبه یا باید کدو رو بپزی بخوری مرسی
مریم
۱۲:۴۵ ۱۲ آبان ۱۳۹۷
مرسی
اعظم ویژه
۱۹:۵۴ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
ممنونم از توضیحاتی که دادید . اگر ممکنه در موردکالری و درخصوص مقدار قند کدو هم توضیح بدید . سپاسگزارم.
اسماعیل‌دولت‌دوست‌‌ازکاشمر
۱۸:۲۰ ۱۴ دی ۱۳۹۶
بابت‌‌توضیح‌کامل‌خواص‌کدوحلوای‌ازهمه‌شماع
زیزان‌کمال‌تشکردارم‌‌خسته‌نباشید
سیامند
۱۹:۲۴ ۰۲ دی ۱۳۹۶
عالی بود
بهمن
۰۰:۰۵ ۲۰ آذر ۱۳۹۶
عالی بود
محمدعلی
۲۱:۵۳ ۰۵ آذر ۱۳۹۶
از خواص کدو حلوایی روی شما خیلی متشکرم.
ناشناس
۰۹:۰۴ ۲۹ آبان ۱۳۹۶
عالی بود مرسی ازشما
ناشناس
۱۸:۳۹ ۲۶ آبان ۱۳۹۶
' خیلی خوب بود ممنون ازشما
Setare
۰۱:۴۷ ۲۱ آبان ۱۳۹۶
كدو حلوايي عاليه من ب دليل ورزش زياد اين اواخر همش دچار گرفتگي عضلات كمر ميشدم ك باعث ميشد نتونم ورزش كنم و دكترا هم ميگفتن گرفتگيه يني الياف كمرم مويرگي پاره شدن بعد اين كدو حلواي معجزه كرده واسم فقط يك روز خوردم كمر دردم خوب شد بدنم و سالم شده دوباره خدايا شكرت ب خاطر اين چيزي ك افريدي دستت درد نكنه
حسین
۲۰:۲۸ ۰۵ آبان ۱۳۹۶
همه آفریده های خداوند با حکمت و دلیل آفریده شده است که ما بسیاری از آنهارا نمیدانیم با تشکز ارائه مطالب مفید .
کیانی
۱۱:۴۳ ۰۳ آبان ۱۳۹۶
ممنون در بار سرطان بگو کدو برای سرطان خواص دارد
ناشناس
۰۷:۳۹ ۲۸ مهر ۱۳۹۶
مطالب خوب وباارزشی بود
zhi
۲۱:۴۸ ۱۹ مهر ۱۳۹۶
چه خوب من الان دارم میخورم کدو به صورت حلوا شیرینه با روغن لبنی و دارچین و هل و فلفل و شکر پختم ، اومدم سرچ زدم از خواصش خیلیی خوب
رحمانی
۰۸:۰۴ ۰۵ شهريور ۱۳۹۶
خدا رحمت کن مادرمو. اول زمستان که می شد کدو را در تنور کباب مکرد. میخوردیم. به ما می گفت هر کس کدو بخوره سرما نمی خوره.
رویا
۲۱:۲۵ ۲۳ فروردين ۱۳۹۶
من بواسیر دارم و هر بار میرم دستشویی مقعدم خونروزی میکنه یه جایی خوندم باید کدو حلوایی را بخارپز کنم و با هل و گلاب و پسته میکس کنم بخورم. و پوستش را هم خشک کنم و پودر کنم بخورم درسته؟
علی رحمانی
۲۲:۰۳ ۱۵ اسفند ۱۳۹۵
ازاینهمه اطلاعات گرانقیمت*که رایگان دراختیارماقرارمیگیرد سپاسگذارم همه ارزوهای خوب را برایتان ارزومندم
امیر
۰۰:۰۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵
خوب
امیر
۰۰:۰۱ ۱۹ بهمن ۱۳۹۵
خوب
ناشناس
۲۱:۲۳ ۱۸ دی ۱۳۹۵
ازراهنمایی های شما ممنونم ای کاش میشد قبل ازاینکه به بیماری مبتلا شویم با خواص اینگونه سبزیجات آشنا میشدیم
محمد
۰۰:۰۳ ۰۸ دی ۱۳۹۵
مطالب واقعا عالی بود،ممنون.
ناشناس
۱۸:۳۰ ۰۷ دی ۱۳۹۵
ممنونم از راهنمایی شما
ناشناس
۲۲:۵۷ ۰۶ دی ۱۳۹۵
کشتش نه سم میخاد نه اب نه کود و نه مواد شیمیابی دیگه..بهصورت دیم کشت میشه
علی دوستی
۰۰:۳۹ ۰۴ دی ۱۳۹۵
سلام خیلی ممنون از مطالب زیباتون من دخترم ۳ ساله شه لک وپیس گرفته اگه میشه بهتر توضیح داده بشه که باید چطوری مصرف شه روزی چند بار
علی دوستی
۰۰:۳۹ ۰۴ دی ۱۳۹۵
سلام خیلی ممنون از مطالب زیباتون من دخترم ۳ ساله شه لک وپیس گرفته اگه میشه بهتر توضیح داده بشه که باید چطوری مصرف شه روزی چند بار
محمد جواد
۱۹:۰۰ ۲۸ آذر ۱۳۹۵
مفید.جامع.آموزنده بود .با تشکر
حسین صادقی
۱۸:۳۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۵
خیلی عالی بود ،ممنون از مطالب خوبتان، پاینده باشید
مهری
۱۹:۲۵ ۱۵ آذر ۱۳۹۵
عالی بود من الان تو هیی کال تاه دو طرفه بخار یز کر دم عالی شوه
سامی
۱۵:۲۳ ۱۳ آذر ۱۳۹۵
عالی بود به کدو علاقمند شدم،از این به بعد میخورم
لیلا
۱۰:۲۳ ۳۰ آبان ۱۳۹۵
مطالبتون عالی بود.بسیارتشکر
ناشناس
۱۰:۳۵ ۱۴ مهر ۱۳۹۵
با تشکر از شما خدا قوت
ناشناس
۱۷:۲۳ ۰۸ شهريور ۱۳۹۵
متشکرم از اطلاعات مفیدتون...
ناشناس
۰۵:۰۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۴
سلام علیکم باتشکر ازمطالب خوبتان.
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۲ دی ۱۳۹۴
خیلی عالیه من تو داروخونه کار میکنم...از این به بعد به مریضاتوصیه میکنم بجای این داروهای شیمیایی کدو استفاده کنن...اتفاقا تو منطقه ما کدو زیاده و هیچکس هم استفاده نمیکنه...تو روستاها کدو رو میدن به حیوان های خانگی شون متا سفانه هیچکس اگاهی نداره
ناشناس
۲۰:۵۸ ۱۲ دی ۱۳۹۴
مطالبتون خیلی عالی بودممنونم ازلطفتون
ناشناس
۲۲:۵۸ ۲۲ آذر ۱۳۹۴
ممنونم از راهنمای کردنتون بابت اطلاعات خوبی که گرداوری کردین
ناشناس
۱۲:۵۲ ۳۰ آبان ۱۳۹۴
اصلا از بچگي يه ندايي در گوشم ميگفت كدو كدو كدو
الان فهميدم چي بوده
ناشناس
۲۲:۳۸ ۱۵ آبان ۱۳۹۴
سلام بسیار متشکرم .حلالتون
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۰ مهر ۱۳۹۴
من عاشق کدو هستم والان هم دارم میخورم حتما بخورید خیلی خوشمزه هست
معین
۱۶:۱۹ ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
ممنون مطالب مفیدی بود
معین
۱۶:۱۷ ۲۴ شهريور ۱۳۹۴
ممنون مطالب مفیدی بود
باقرپور
۱۲:۱۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۴
سلام. موارد ذکر شده مفید بودند. ممنون
اسمان ابي
۱۶:۲۸ ۱۷ مرداد ۱۳۹۴
خيلي ممنون متشكريم
سارا
۱۶:۱۷ ۲۰ تير ۱۳۹۴
از اطلاعات خوب شما مچکرم
فاطمه
۰۹:۰۴ ۰۴ اسفند ۱۳۹۳
استفاده كردم ممنون
علیرضا
۲۰:۱۵ ۰۱ اسفند ۱۳۹۳
مطالب شما بسیار جالب بود ا ما در مورد خواص کدو حلوایی واثر ان در بیماری دیابت صحبت نشد ممنون
همشهری
۱۸:۴۴ ۲۲ بهمن ۱۳۹۳
ممنون ازمطالب مفیدتان،بیخود که نبوده،خداوند برای بهبودی حضرت ایوب از بیماری،اورا به خوردن آن توصیه کرد،بنظر من خواص بیشتری هم دارد که بر ما هنوز پوشیده است.
علی
۲۰:۱۹ ۱۹ بهمن ۱۳۹۳
خیلی آموزنده بود،نمیدونستم این همه خاصیت در کدو نهفتس
گلی
۰۷:۲۹ ۱۵ بهمن ۱۳۹۳
من پادردداشتم وتخم کدوراباتخمگشنیزباهم اسیاب کردم وپادردمن خیلی کمترشده وصبح قبل ناشتا باقاشق میخورم تشکر
باران
۰۱:۰۵ ۱۵ بهمن ۱۳۹۳
ممنونم از مطالبهای خوب و کامل شما . خداقوت
محمود
۰۱:۰۱ ۰۵ دی ۱۳۹۳
سلام ممنون از اطلاعاتی که دادید بسیار سودمند بود واقعا سپاس گذارم چون معلومه برای جمع آوریه این اطلاعات زحمت زیادی کشیده اید.
احترام
۱۹:۲۶ ۲۳ آذر ۱۳۹۳
ممنون مطالب خوبی بود من سینم درد میکرد چند روز کدو خوردم خوب شدم ,هرکی تاهالا نخورده امتهان کنه خیلی خوشمزه ومفیده
حنانه
۱۸:۵۷ ۲۲ آذر ۱۳۹۳
مطالب جالبی بود واقعا دستتون درنکنه
منصوره
۲۲:۴۵ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
سلام ممنونم مطالب جالبی بود
نریمان
۲۰:۵۰ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
سلام خیلی خوب بود دستتون دردنکنه
احمد
۱۸:۴۰ ۱۵ آذر ۱۳۹۳
تشکر ازاین مطالب مفیدیکه درسایت میگذارید. اميدوارم که مطالب علمی و طبیعی شما افزونتر گردد.
خرزو خان
۲۳:۱۰ ۱۱ آذر ۱۳۹۳
به افتخار خاله ریزه که رفت توکدو قاییم شد تا گرگه نخورش.
زهرا
۱۸:۰۷ ۰۳ آذر ۱۳۹۳
مطالب خیلی عالی بود
ناشناس
۱۲:۱۴ ۰۱ آذر ۱۳۹۳
لطفا بفرمایید با کدو حلوایی چه نوع خوراکیهایی میتوان درست کرد؟
خودش
۱۷:۵۰ ۲۵ آبان ۱۳۹۳
مطالبتون خیلی آموزنده و خوبه ،ولی کدو حلوایی چیه؟
تو شهرما نیست.
farida
۰۰:۰۲ ۱۹ آبان ۱۳۹۳
ممنون از مطالب خوبتان
منوچهر اسلامی مازندران ساری
۲۳:۱۰ ۱۳ آبان ۱۳۹۳
من از زمانیکه خوردن کدو حلوایی راشروع کردم بعداز یک هفته گرفتگی عضلاتم بر طرف شد باخوردن کدوحلوایی از نظرروحی واندیششه ودرد سینه وارامش فکری خواب راحت اضافه کنم من ۷۳ سال سن دارم که۸ساعت گاهی هم ۱۰ساعت کارم را انجام میدهم رشه کاری من مهندسی برق است
ناشناس
۱۲:۵۷ ۰۳ آبان ۱۳۹۳
ممنون گلوم درد میکنه برم کدو بپزم بخورم
علیزاده
۱۲:۰۶ ۲۷ مهر ۱۳۹۳
به افتخار کدو حلوایی یه کف بلند بزنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۵:۴۴ ۲۶ مهر ۱۳۹۳
درست اب کدو برای ناراحتی زنان مفید که هر روز خورده شود
مریم
۰۹:۵۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۳
از اطلاعاتتان متشکرم
لیلا
۱۹:۳۱ ۱۴ مهر ۱۳۹۳
خوب بود
ماشاالاه صفرعلی از روستای گل تپه کبیر
۰۹:۴۹ ۰۹ مهر ۱۳۹۳
مطالب ارزشمندی یاد گرفتم من خودم کشاورز هستم و کدو هم کشت میکنم اما از خواص ان بی اطلاع بودم از اطلاعات مفید شما سروران عزیز سود بردم
روشنک
۱۶:۴۰ ۰۴ مهر ۱۳۹۳
با تشکر شیر برنج درست کنید با کدو حلوایی خیلی برای صرفه و نرم شدنه سینه مفیده .
ناشناس
۱۳:۰۱ ۲۲ شهريور ۱۳۹۳
باسلام ممنون ازاطلات بسیارعالیتون
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۷ شهريور ۱۳۹۳
بدبختم کردین. حالا مامانم مجبورم کرده کدو بخورم. ولی مطالب خوبی بود..مرسی
مرتضی
۱۳:۰۲ ۱۹ مرداد ۱۳۹۳
دکتر مرا جواب کرده بود.کدو خوردم خوب شدم.
kamal va leyli
۱۴:۰۴ ۰۴ مرداد ۱۳۹۳
از مطالب بسیار خوب و اموزندتون ممنونیم و ارزوی سلامتی برای خودتان وخوانوادتان میکنیم متشکر.
ارزو
۱۵:۵۶ ۱۸ تير ۱۳۹۳
از توضیحات کامل و مفیدتان ممنونم
علی
۱۸:۴۶ ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
مطا لب مفیدی بود
نازی
۲۰:۰۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۲
خیلی عالی بود ممنون
شکوفه
۰۹:۲۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۲
باتشکر از مطالبي که ذکر کردين. کدو مصرف ميکنيم،خصوصا بصورت نان کدو که در گيلان پرطرفداره،ولي اطلاع چنداني از خواصش نداشتم.خوب ميشد در مورد قند موجود در کدو هم مينوشتيد .
نسرین
۱۹:۱۹ ۰۶ بهمن ۱۳۹۲
ممنون
ازشمابخاطراین مطالب.لطف بفرمایید نحوی تهیه ی سوخته پوست کدو رو کامل توضیح دهید.سپاسگزارم
بهار
۱۲:۴۱ ۰۴ بهمن ۱۳۹۲
از مطالب مفیدتون سپاسگذارم ولی ای کاش در مورد حساسیت ها و موارد منع مصرف آن هم می نوشتید
بهرام نژاد مهربانیان
۰۰:۱۵ ۰۲ بهمن ۱۳۹۲
ممنون از امروز سعی می کنم هفته ای 2 با کدو حلوایی بخورم
شاهرخ قاسمی
۰۱:۳۰ ۰۷ آبان ۱۳۹۳
با سلام
ببخشید مطلب من مربوط به این مورد نیست
من دنبال دوست هم خدمتیم میگردم که اسمش همین است بهرام نژاد مهربانیان
آیا ایشان در کردستان خدمت کردن؟
yasna
۱۵:۴۹ ۲۵ دی ۱۳۹۲
خوب بود.خيلي ممنون
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۷ دی ۱۳۹۲
مطالب شما بسیار جالب بود ا ما در مورد خواص کدو حلوایی واثر ان در بیماری دیابت صحبت نشد ممنون
Alireza
۱۵:۴۷ ۰۲ دی ۱۳۹۲
از شما متشکرم
مطالب مفدی برداشت شد
موفق باشید
مهري بهتا
۰۰:۵۵ ۰۴ آذر ۱۳۹۲
من سرما خوردم وسرما خوردگيم تبديل به برنشيد شده وتب دارم وچند وعده از غذاهايم فقط كدو حلوائ خوردم وخيلي مؤثر بود براي سرفه هايم وتبم خلاصه اين كه تصميم گرفته ام كه هر روز اين داروي غير شيميائرا سر سفره مان باشد از زحمات شما عزيزانيكه زحمت ميكشيد ونتائجه زحمات خود را در اختييارعموم قرار ميدهيد بسيار سپاسگزارم ودست هاي شما را مي بوسم وخوشحالم ميشوم كه با معرفي بيشتر. سيزيجات وگياهان بيشتر مرا از دست اين دار هاي شيمييائ نجات بدهيد پايدار وسلامت باشيد
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۲ آبان ۱۳۹۷
مرسی استفاده کردم عالی بود