سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دیابت و مصرف ماهی خطر ابتلا به سرطان پستان را تشدید می کنند

نتایج آخرین تحقیقات نشان می دهد میان عدم مصرف میوه جات،‌ ابتلا به دیابت و خوردن ماهی با سرطان پستان ارتباط وجود دارد.

هدایت عباس تبار فیروزجاه‌، کارشناس ارشد اپیدمیولوژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: سرطان پستان شایعترین عامل مرگ مرتبط با سرطان در زنان دنیا است به طوریکه سالیانه بیش از 1/1 میلیون مورد جدید سرطان پستان در جمعیت زنان جهان رخ می دهد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان بروز سرطان پستان در کشورهای پیشرفته است، گفت:بالاترین بروز اختصاصی ،‌سنی با آمار 4/99 در هر صد هزاز نفر مربوط به آمریکای شمالی است.

این متخصص تصریح کرد:در یک تحقیق نقش شایعترین عوامل خطر بیماری های غیرواگیردار در ایجاد سرطان پستان مورد بررسی قرار گرفته است.

عباس تبار فیروزجاه افزود: نتایج نشانگر وجود رابطه میان ابتلا به دیابت خوردن ماهی در هفته و مصرف نکردن میوه جات با سرطان پستان است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین داشتن تحصیلات دانشگاهی از دیگر عوامل خطر بیماری های غیرواگیر برای ایجاد سرطان پستان بوده که البته باید به اکولوژیک بودن این مطالعه نیز توجه داشت./عط
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.