به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر فاطمه کاسب، متخصص تغذيه اظهارداشت: مصرف طبیعی آجیل، برای سلامتی افراد، مفید است اما مصرف بیرویه آن باعث چاقی و افزایش وزن میگردد که عوارضی به دنبال خواهد داشت و اگر آجیل بر حسب عادت روزانه، مصرف شود به علت اینکه جزء منابع غنی کالری است موجب چاقی میشود.
وی افزود: هر یکصد گرم آجیل، حاوی ۶۰۰ کیلو کالری است که این میزان کالری در این منبع غذایی، چاقی را به دنبال خواهد داشت.
کاسب اضافه کرد: همچنین آجیل، بعلت شور بودن، نه تنها موجب افزایش چربی خون بلکه باعث بالارفتن فشار خون نیز مي شود.
این متخصص تغذيه به افزودن رنگهای غیرمجاز به برخی آجیلها اشاره کرد و افزود: این رنگها میتواند منشاء فلزات سنگین باشد که برای کودکان در حال رشد، آسیبهای فراوانی به دنبال دارد.
کاسب تصریح کرد: مصرف "فندق"هایی که دارای مزه نامناسب بوده و بدبو هستند برای بدن ضرر دارد.
دکتر کاسب یادآور شد: گرچه انواع آجیلها دارای مقادیر مناسبی پروتئین در رژیم غذایی هستند اما منبع خوبی برای تامین پروتئین به حساب نمیآیند.
وی با این حال به خواص این ماده غذایی در صورت تعادل در مصرف، اشاره کرد و گفت: آجیلها در زمینه دارا بودن ویتامینهای گروهE ،B و C غنی است. وی داشتن فیبر، کلسیم ،منیزیم، مس و منگنز را از دیگر خواص آجيل ها دانست./ح