سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای درمان سلولیت ها چه کنیم؟

با افزایش چاقی در جامعه عارضه هایی مانند سلولیت نیز بیشتر مشاهده می شود که البته راهکارهایی ساده برای درمان آن وجود دارد.

دکتر مرضیه موذن زاده متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در قسمت زیر جلدی پوست سلول های چربی به صورت حفره دسته بندی شده اند که الیافی از کلاژن این سلول ها را از یکدیگر جدا می کند.
وی افزود: انباشتگی سلول های چربی در پوست زیرین باعث تورم الیاف کلاژن در این ناحیه و ایجاد برجستگی و فرو رفتگی هایی در سطح پوست می شود که سلولیت نامیده می شوند.
این متخصص با بیان اینکه سلولیت بیشتر در نواحی فوقانی ران، زانو، بازو و تحتانی شکم دیده می شود، گفت: اضافه وزن و چاقی مهم ترین عامل ایجاد سلولیت ها در سطح پوست است.
موذن زاده تصریح کرد: انجام اعمال جراحی و عوامل ژنتیکی از دیگر علل انتشار نامتناسب نسج چربی در پوست و تشکیل سلولیت است.
وی با اشاره به اینکه سلولیت در خانم ها شایع تر است، افزود: با افزایش سن مقدار الیاف کلاژن و استحکام پوست کاهش یافته و پوست شل می شود که این امر باعث بیشتر نمایان شدن برجستگی ها و سلولیت ها در سطح پوست می شود.
 

*** درمان سلولیت حداقل به چهار ماه زمان نیاز دارد
این متخصص پوست و مو ادامه داد: طول درمان سلولیت به مقدار اضافه وزن فرد بستگی داشته و هر چه مقدار انباشتگی سلول های چربی در پوست بیشتر باشد، درمان سلولیت ها به زمان بیشتری نیاز دارد.
وی یادآور شد: درمان سلولیت در اندام های تحتانی سخت تر بوده و برای از بین بردن فرم های ملایم و خفیف آن به حداقل 3 تا 4 ماه زمان نیاز است.
موذن زاده کاهش وزن را مهم ترین عامل درمان سلولیت دانست و گفت: انجام تمرینات ورزشی مانند ایروبیک، حرکات کششی و پیاده روی نیز در بهبود انباشتگی های نامتناسب چربی در سطح پوست موثرند.
این متخصص اظهار داشت: استفاده از دستگاه های ورزشی و ماساژ دستی باعث آزاد شدن ‌آب میان بافتی که به علت فیبروز ها در پوست زیر جلدی گرفتار شده، می گردند و سوخت وساز چربی را در آن ناحیه بیشتر می کنند.
وی افزود: کاهش وزن و ورزش راه های اصلی درمان سلولیت ودستگاه های ماساژ تنها در حدود 10 تا 20 درصد اثر بخشی دارند.
موذن زاده خاطر نشان کرد: ظهور سلولیت ها به جنس پوست افراد نیز بستگی داشته و در پوست هایی که شل تر بوده از استحکام کمتری برخوردارند سلولیت بیشتر دیده می شود./عط

 

**‌براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.