به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ دكتر مرتضی صفوی، متخصص تغذیه اظهار داشت: مصرف غذاهای آماده موجب کاهش کلسترول خوب بدن و افزایش کلسترول بد بدن میشود.
وی گفت: مصرف سسها در کنار غذای آماده ریفلاکس معده را افزایش میدهد و موجب بروز سرطان مری میشود؛ میتوان به جای استفاده از سسها در کنار مصرف غذاها از گوجهفرنگی استفاده کرد به دلیل اینکه گوجهفرنگی سرشار از ویتامین C است و ویتامین C یکی از آنتیاکسیدانهای قوی است که موجب از بین بردن رادیکالهای آزاد بدن میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: یک قاشق غذاخوری سس قرمز یک گرم چربی و یک قاشق غذاخوری سس سفید 5 گرم چربی دارد و میتوان گفت که سس قرمز یکپنجم سس سفید حاوی چربی است.
صفوی بیان داشت: میتوان به جای استفاده از سوسیس و کالباس در غذاهای آماده از مرغ یا گوشت استفاده کرد همچنین میتوان کباب کوبیده را در داخل نان ساندویجی قرار داد و همراه با سبزیهای تازه مصرف کرد؛ میتوان نان ساندویجی سبوسدار را نیز تهیه کرد که ارزش غذایی این نوع نان از نانهای سفید بیشتر است.
وی اضافه کرد: بهداشت در تهیه غذاهای آماده بسیار اهمیت دارد و معمولاً آشپزخانه رستورانها از نظر بهداشتی با ظاهر رستوران متفاوت است. معمولاً کارگرانی که در آشپزخانه رستورانها مشغول به کار هستند از لحاظ ظاهری بهداشت را به خوبی رعایت نمیکنند و باید نظارت در تهیه غذاهای آماده افزایش پیدا کند./ح