سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت؛

راهنماي غذاي ايراني در كشور تدوین می شود

سرپرست بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از تدوين و اجراي راهنماي غذاي ايراني در كشور خبر داد.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، دكتر زهرا عبداللهي در نخستين كارگاه كشوري راهكارهاي مؤثر ارتباطات در بهبود برنامه هاي تغذيه، اظهار داشت: اين برنامه ملي بر اساس مواد غذايي محلي و آنچه در فرهنگ غذايي كشور موجود است، تدوين شده است.
وي افزود: راهنماي غذاي ايراني، با هدف فرهنگ سازي و اطلاع رساني به مردم و همچنين آموزش همه كاركنان بهداشتي و كاركنان بين بخشي تدوين و اجرايي شده است.
دكتر عبداللهي تصريح كرد: در حال حاضر برنامه هاي آموزشي مدوني پيش بيني شده و بسيج هاي آموزشي به مدت يك هفته در سال به منظور ترويج تغذيه صحيح و اصلاح الگوي مصرف غذايي از طريق شبكه هاي بهداشتي درماني كشور اجرا مي شود.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: مقرر شده است كه برنامه هاي آموزشي هر ساله، با هدف حساس سازي نسبت به تغذيه صحيح، اطلاع رساني و آگاهي در زمينه اهميت تغذيه صحيح مردم، به كاركنان بهداشتي درماني ارائه شود.
وي در خصوص برگزاري نخستين كارگاه كشوري راهكارهاي مؤثر ارتباطات در بهبود برنامه هاي تغذيه ابراز داشت: اين كارگاه با حضور اساتيد تغذيه و كارشناسان بين المللي دفتر منطقه اي سازمان بهداشت جهاني (EMRO)، اساتيد تغذيه دانشگاه علوم پزشكي تهران و انستيتو تحقيقات تغذيه اي كشور برگزار شد.
سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه افزود: به لحاظ وضعيت تغذيه اي در كشور در شرايطي قرار داريم كه اضافه وزن و چاقي يك مشكل عمده در كشور محسوب مي شود و بيماري هاي مرتبط با تغذيه مانند ديابت، انواع سرطان ها، بيماري هاي قلبي عروقي و چربي و فشار خون بالا در كشور رو به گسترش است.
دكتر عبداللهي خاطرنشان كرد: براي كاهش شيوع اين مشكلات نياز است در برنامه هاي بهبود تغذيه جامعه، ارتباط مؤثري با مسئولان، سياست گذاران و مقامات كشوري و همچنين عموم مردم برقرار شود. /ع
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.