به گزارش سرويس اقتصادي باشگاه خبرنگاران، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت راه و شهرسازي، محمود رسولينژاد با بيان اينكه شركت فرودگاههاي كشور به عنوان يكي از حلقههاي اساسي صنعت هوايي در پيشاني اين صنعت قرار دارد، اظهار كرد: مردم در سفرهاي هوايي خود اول با فرودگاهها برخورد ميكنند و آن را به عنوان سمبل صنعت هوايي ميشناسند.
وي در ادامه با بيان اينكه متخصصان و كارشناسان پنج ركن اساسي را براي صنعت هوايي مشخص كردهاند، تصريح كرد: سازمان هواپيمايي كشوري به عنوان قانونگذار، فرودگاههاي كشور و 28 ارگان حاضر در آن ركن دوم و ارائهكنندگان سرويسهاي هوانوردي كه خدمات قانونمند را ارائه ميدهند ركن سوم صنعت هوايي هستند كه زيرساختهاي برقراري پرواز را در بر ميگيرند و پس از اين نوبت به ايرلاينها به عنوان ركن چهارم صنعت هوايي ميرسد.
رسولينژاد در ادامه صنايع هوايي و توليدكنندگان قطعات را كه داراي نقش فعال در صنعت هوايي هستند ركن پنجم صنعت هوايي اعلام و خاطرنشان كرد: در كنار اين اركان هدف گذاري كه بايد در كل مجموعه صورت بگيرد در راس كارهاي من قرار خواهد داشت.
مديرعامل شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور افزود: در شركت فرودگاههاي كشور نقشه راه تدوين شده و نگرش تخصصي خواهد شد.
وي در ادامه به آموزش، برنامههاي اقتصادي و اجتماعي اشاره و اضافه كرد: سازمان جهاني هواپيمايي كشوري وظايف صنعت هوايي را بر سه ركن ايمني، امنيت و توسعه پايدار اعلام كرده است.
رسولينژاد با بيان اينكه توسعه پايدار داراي مفهومي گسترده است، و منظور پيشرفتهاي اقتصادي و اجتماعي است، اضافه كرد: در شركت فرودگاههاي كشور به عنوان يكي از بازيگران صحنه صنعت هوايي بايد به صورت برنامهريزي شده پيش برويم و از جزيرهاي عمل كردن خودداري كنيم.
وي با بيان اينكه فرودگاهها داراي شاخص بهرهوري خواهند بود، تصريح كرد: تناسب درآمد و هزينه فرودگاهها بايد به عدد يك نزديك شود و تاكنون سه فرودگاه بينالمللي مهرآباد، بينالمللي شهيد هاشمينژاد مشهد و همچنين فرودگاه بينالمللي امام خميني (ره) به اين شاخص رسيدهاند.
رسولينژاد با اشاره به اينكه مديران بايد براي ارتقاي شاخص بهرهوري فرودگاههاي كشور تلاش كنند، تاكيد كرد: همچنين بايد در راستاي باز شدن فضاي كشور كه بازار گسترده و بالقوهاي است تلاش كنيم.
وي در ادامه با بيان اينكه روزانه 1150 پرواز انجام ميشود، اضافه كرد: 480 پرواز عبوري، حدود 550 تا 600 پرواز داخلي و 150 تا 160 پرواز نيز بينالمللي است. اين درحالي است كه ظرفيت پروازهاي عبوري سه برابر ميزاني است كه صورت ميگيرد.
مديرعامل جديد شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور با بيان اينكه همراهي و همكاري با تمامي بخشهاي صنعت هوايي مدنظر خواهد بود، گفت: 28 سال سابقه كار در شركت فرودگاهها و همچنين كار در فرودگاههاي كيش، بندرعباس و بوشهر را دارم و حدود هشت سال است كه در ستاد تهران مشغول به كار شدهام.
رسولينژاد در پايان با تشكر از مديرعامل سابق شركت فرودگاههاي كشور اظهار كرد: مصوبات اخير مجلس در مورد فرودگاههاي كشور با تلاش ايران صورت گرفته كه موفقيت خوبي براي صنعت خواهد بود./عب