سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هاله رنگی دور کهکشانها به علت غبار ستاره ای است

يك کارشناس نجوم و منجم گفت:هاله رنگی که اطراف برخی از کهکشانها را احاطه کرده است به علت وجود غبار بین ستاره ای موجود در آنها است.

رحمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هاله رنگی که دور کهکشانها را احاطه کرده به دلیل غبار میان ستارگان آن کهکشانها است.

اين کارشناس نجوم و منجم افزود: کهکشانها تشکیل شده از تعداد زیادی ستاره هستند و همین علت نورانی بودن کهکشان است در کنار ستارگان موجود در کهکشان غباری وجود دارد که به نام غبار میان ستاره ای نام گرفته است.

رحمانی اظهار داشت: تمام ستارگان موجود در یک کهکشان به صورت یک مارپیچی منظم در کنار هم جای گرفته اند و غبار میان آنها خود ستارگان را بازتاب داده و آنها را رنگی نشان می دهد.

*کهکشانها نیز مانند ستارگان در آسمان فراوانند

وی تعداد کهکشانهایی که تاکنون رصد شده است را بسیار زیاد دانست و تصریح کرد: در عکس فراجو هابل که تنها گوشه ای از فضا را نشان می دهد تعداد کهکشانها آنقدر زیاد است که قابل شمارش نیست.

رحمانی گفت: به همان اندازه که ستارگان در آسمان فراوان یافت می شوند کهکشانها نیز در آسمان تعداد بی شماری دارند.

اين کارشناس نجوم و منجم تاکید کرد: نزدیکترین کهکشان به راه شیری کهکشان آندرومرا است کهکشان راه شیری آندرومرا و چند کهکشان های دیگر به گروهی به نام گروه محلی معروف است.

* پس از ادغام کهکشان راه شیری و آندرومرا ساختارشان به هم می ریزد

رحمانی خبر داد: با توجه به اینکه کهکشان راه شیری در حال نزدیکی به کهکشان آندرومرا است در آینده کهکشان راه شیری و آندرومرا با هم ادغام خواهند شد.اما این ادغام باعث به هم ریخته شدن ساختار هر دو کهکشان می شود.

رحمانی اظهار داشت: در حال حاضر به خوبی نتوانسته ایم تمامی سیارات کهکشان راه شیری را رصد کنیم.

اين کارشناس نجوم و منجم تصریح کرد: به علت وجود فاصله زیاد میان ستاره ها هیچ گاه حتی زمان ادغام دو کهکشان ستارگان با هم برخورد نمی کنند.

رحمانی تاکید کرد: ستارگان داخل کهکشانها و جاذبه موجود در کهکشانها مهمترین دلیل برای ادغام دو کهکشان است./ص
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.