به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران؛ این اسناد قرار است ابتدا به مجلس پاکستان ارائه شوند که بعد از تأیید، پاکستان مراتب اعتراض خود را به همراه این مدارک به مجامع بین المللی ارائه خواهد کرد.
بعد از حادثه 11 سپتامبر، کنسولگریهای هند در افغانستان به مراکز سازمان اطلاعات این کشور تبدیل شدند و سازمانهای اطلاعاتی هند و آمریکا فعالیت خود را در مناطق قبایلی پاکستان و همچنین بلوچستان آغاز کردند.
آمریکا بارها خواهان بازگشایی کنسولگری خود در "کویته" مرکز ایالت بلوچستان شده است اما سازمانهای اطلاعاتی پاکستان به شدت با این موضوع مخالفت کرده است.
تحرکات اخیر آمریکا، از جمله برگزاری نشست نمایندگان کنگره آمریکا با رهبران جداییطلب بلوچ، ارائه طرح استقلال بلوچستان به کنگره آمریکا و اقدامات آمریکا برای متحد کردن گروههای جداییطلب بلوچ، نشان از تلاش واشنگتن برای جدا کردن بلوچستان از خاک پاکستان و تجزیه این کشور دارد.
پيش از اين پاکستان به علت حفظ روابط خود با آمریکا و راضی نگه داشتن هند، از اقدامات این 2 کشور در بلوچستان چشمپوشی میکرد اما در حال حاضر پاکستان با ارائه مدارک معتبر خواهان اقدام جدی علیه سازمانهای اطلاعاتی هند و آمریکا است./ا