سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رکود یا کوتاهی در برخورد با مجرمین اینترنتی؟

براساس رصد فضای سایبری در چند ماهه گذشته در خصوص رشد روزافزون سایتهای ضدارزشی و ضداخلاقی به نظر می‌رسد بعد از گذشت چهار سال از برخورد قاطع و بسیار با ارزش مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سپاه پاسداران با سایتهای ضداخلاقی، متأسفانه یک رکود در برخورد با اینگونه سایتها دیده می‌شود که موجب نگرانی بسیار شدید خانواده‌ها و کاربران متعهد به اصول اخلاقی شده است.

به گزارش وبگردی باشگاه خبرنگاران، امروز با بررسی و رصد فضای سایبر شاهد حضور صدها وبلاگ و سایت با مضامین و محتوای غیراخلاقی و شنیع و مبتذل هستیم. شاهد صدها سایتی که در قالب فروشگاههای اینترنتی با قرار دادن برچسبهای غیراخلاقی درصدد جذب مشتری هستند و باز هم در نهایت تأسف باید بگوییم شاهد برخورد موثر و قاطع با مجرمین اینترنتی که کاملاً سازماندهی شده درصدد گسترش فساد و فحشا و نابودی خانواده‌ها و نابودی زیربنای اخلاقی و فرهنگی جامعه هستند نیستیم.

 

در اسفند ۸۷ بعد از اعلام سراسری در دستگیری بیش از ۵۰ نفر از عوامل و مدیران اصلی سایتهای پورنوگرافی شاهد شادی و شعف مردم از اقدام قاطع و غرورآفرین سپاه بودیم اما با همه اقدامات شایسته‌ای که در حوزه اطلاع‌رسانی و سایر دستگاههای مربوطه صورت گرفته متأسفانه تا به حال هیچ خبری در خصوص نوع برخورد و احکام قاطع در خصوص مجرمین اینترنتی که می‌توانست قدرت بازدارندگی زیادی در فضای سایبر داشته باشد ارائه نگردیده است که لازم است این مرکز (مرکز بررسی جرایم سازمان یافته سپاه)و سایر دستگاههای مربوطه که باعث ایجاد این حس غرور در توانایی برخورد با مجرمین اینترنتی و اشراف کامل در فضای سایبر در ذهن مردم بوده در خصوص علت این رکود در استمرار مبارزه با جرایم اینترنتی به افکار عمومی پاسخگو باشد.

به نظر ما حجم گسترده توهین به امام هادی(ع) در فیس بوک، افزایش گروههای ضدفرهنگی ضربدری و همجنس‌گرا، مسئله مهی است که نه‌ تنها دستگاههای مربوطه باید به آن توجه نمایند بلکه نقش خانواده را هم در کنترل فرزندان خود جدی‌تر می‌نماید.

در این میان نقش موثر دستگاه قضایی و سپاه و واجا در برخورد با شبکه‌های ضددینی و ضدفرهنگی و نقش دستگاههای فرهنگی در تولید محتوای مناسب و پاسخگویی به شبهات جهت کاهش اینگونه آسیب‌ها و تهدیدات فرهنگی و اجتماعی کاملاً مشهود است. ضمن اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که می بایست در حوزه سایبری اقدامات اساسی در تبیین و تطابق جرائم با قوانین و احکام فقهی صورت پذیرد./م5

منبع : وبلاگ نیوز

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.