اسماعيل فلاح پور تهيه کننده سينما به
خبرنگار حوزه سينما باشگاه خبرنگارانگفت: پس از اجراي طرح ها و سياست هاي مختلف در بدنه سينماي کشور حوزه فرهنگ و هنر شاهد اعمال اقدامي بزرگ با عنوان تشکيل سازمان سينمايي بوده است.
وي افزود: تشکيل چنين سازماني براي سينما، براي خروج از مشکلات و خلاهاي موجود يک اتفاق مبارک در اين صنعت محسوب ميشود.
اين تهيه کننده سينما تصريح کرد: اين نهاد محل گردآمدن اصناف مختلف سينما در کنار يکديگر با هدفي واحد و رشد و تعالي سينماي کشور به حساب ميآيد.
فلاح پور اضافه کرد: اتحاد اصناف کنار هم در راستاي حل مشکلات سينما يک اصل مهم محسوب مي شود و اين اتحاد بايد با سياست هاي حمايتي مدون و کارشناسي مسئولان اين صنعت آميخته شود.
اين تهيه کننده سينما ادامه داد: خانه سينما زماني در اين صنعت مکان فعاليت سينماگران ما بود و فقط بر روي کاغذ در مسيري با سياست هاي دموکراسي حرکت مي کرد اما به معناي واقعي قادر به اجراي اين سياست نبود.
اين تهيه کننده سينما بيان کرد: با نگاهي جامع به قالب اجرايي سينماي کشور رابطه تنگاتنگ بين پايه سينماگران و مديران اين صنعت برخلاف گذشته بايد خارج از اقدامات منفي و بر پايه عدالت باشد.
فلاح پور تاکيد کرد: با تشکيل سازمان سينمايي همه سينماگران بايد در نگاه حمايتي مسئولان سينما به يک چشم ديده شوند و تمامي برنامه ها خارج از چارچوب اميال شخصي باشد.
اين تهيه کننده سينما افزود: ادغام سياست هاي سينمايي با عنصر سياست شاخه هاي مخربي را در حوزه هاي توليد و اکران سينما شکل ميدهد که آينده اي مبهم را پيش روي اين صنعت بوجود ميآورد.
فلاح پور اضافه کرد: معادلات سينمايي فقط بايد حول محور حل مشکلات و خلاهاي موجود در اين صنعت طرح ريزي شود.
اين تهيه کننده سينما تصريح کرد: اگر در ابعاد برنامه هاي اجرايي سينماي کشور عدالت وجود داشته باشد ما شاهد رشد و خودکفايي اين صنعت خواهيم بود در غير اين صورت آسيب هاي جدي به سينما وارد مي شود.
فلاح پور ادامه داد: صنعت سينماي کشور براي اينکه بتواند روي پاي خود بايستد و برنامه هاي خود را به صورت مستقل انجام دهد نياز به بهره مندي از بودجه اي کامل و مشخص دارد.
اين تهيه کننده سينما ابراز داشت: سينما در سال هاي گذشته با حضور در زير سايه حمايت هاي دولت و برخورداري از ساختاري دولتي توانسته در هر دوره از بودجه اي با ارقام متفاوت بهره مند شود.
فلاح پور بيان کرد: سينما ابزاري فرهنگي و هنري به حساب ميآيد که در شرايط فعلي به ابزار ايستادگي برابر هجوم شبکه هاي ماهواره اي محسوب ميشود و براي انجام رسالت خود به نحو احسن نياز به حضور يک پشتوانه مالي بزرگ وقدرتمند دارد.
اين تهيه کننده سينما تاکيد کرد: افزايش 20 تا 30 درصدي بودجه اختصاصي به حوزه سينماي کشور را ميتوان يک اقدامي درست و ارزشي از سوي مسئولان حوزه فرهنگ و هنر برشمرد.
وي گفت: هر قدر پول به بدنه سينماي کشور تزريق شود به مستحکم تر شدن بدنه اين صنعت منجر خواهد شد.
فلاح پور اظهار داشت: سينماي ايران در عرصه فيلمسازي به لحاظ فرهنگي سينمايي خاص با پايه هاي ارزشي به حساب مي آيد و با نگاهي وسيع تر به سينماي قابل اعتماد در جهان تبديل شده است و با تقويت بيشتر به لحاظ مادي ميتواند براي نظام جمهوري اسلامي خالق اتفاقات بزرگ فرهنگي در دنيا باشد./ي2