سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

متخصص تغذیه:

"بهترین آجیل" در ایام عید تخم کدو است

در ایام عید بهتر است به جای مصرف انواع آجیل های پر کالری از تخم کدو استفاده شود.

 مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آجیل جز مواد غذایی پر ارزش در ایام عید به شمار می آید چنانچه گردو جزو موادی است که دارای اسید چرب امگا3 است و پسته و فندوق جزو موادی که دارای اسید چرپ امگا 6 است.
 وی افزود: به طور کلی هر گرم آجیل 5 یا 6 کیلو کالری انرژی دارد چنانچه 100 گرم مغز پسته 600 کیلو کالری داشته و معادل یک پرس غذا محسوب می شود و به طور کلی افرادی که آجیل می خورند کمتر غذا مصرف می کنند.
کیمیاگر تصریح کرد: بهترین آجیل در ایام عید، تخم  کدوي ریز است که اگر در حد یک استکان خورده شود اشکالی ندارد.
**  مصرف خیار در ایام عید به جای سایر میوه ها برای افرادی که دچار  اضافه وزن هستند توصیه می شود
 کیمیاگر در ادامه گفت: در خصوص مصرف میوه ها در ایام عید باید بگویم که درست است که با مصرف میوه ها مقداری ویتامین ها در بدن ذخیره می شود اما مصرف مجاز آن 5 یا 6 سهم در طول  روز است و مصرف بیش از حد آن مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می آورد.
 وی افزود: خیار با توجه به اینکه میوه ای کم کالری است و 10 کالری دارد افرادی که دارای اضافه وزن هستند می توانند به جای دیگر میوه ها از خیار در ایام عید استفاده کنند.
کیمیاگر تصریح کرد: استفاده از چای به همراه توت وکشمش در ایام عید به جای قند توصیه می شود./عط

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.