بهروز عليشيري در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه قبل از انقلاب اسلامي سرمايه گذاري خارجي در كشور به صورت پراكنده صورت مي گرفت گفت: در زمان نظام شاهنشاهي جذب سرمايه گذاري خارجي به صورت جدي صورت نمي گرفت و دليل عمده آن وابسته بودن بنگاه هاي كشور به دولت ها و بنيادهاي اقتصادي بود.
وي ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامي، نياز به اصلاح قوانين و مقررات بود تا با بازنگري اصل 44 قانون اساسي بخش خصوصي عمده فعاليت هاي اقتصادي كشور را بر عهده بگيرد.
عليشيري در ادامه تصريح كرد: با بازنگري اصل44 قانون اساسي، به بنگاه هاي بخش خصوصي داخلي و خارجي اجازه داد تا در فعاليت هاي اقتصادي سهيم باشند به طوريكه هم اكنون شاهد روند روبه رشد در جذب سرمايه گذاري خارجي هستيم.
رييس سازمان سرمايه گذاري خارجي و كمك هاي اقتصادي فني با بيان اينكه روند رو به رشد در جذب سرمايه گذاري خارجي از 2 ويژگي مهم حاصل شده است افزود: ويژگي اول تغيير در قانون و مقررات جذب سرمايه گذاري خارجي است كه باعث ايجاد امنيت و آرامش خاطر در ميان سرمايه گذاران مي شود كه به موجب آن شركت جذب سرمايه گذاري خارجي فعاليت سخت افزاري و نرم افزاري در عرصه بازيابي و شناسايي فرصت ها براي سرمايه گذاري است.
وي در خصوص ويژگي دوم كه موجب رشد جذب سرمايه گذاري خارجي در كشور شده است گفت: با اجرايي شدن سياست اصل 44 و سهيم شدن بخش خصوصي در فعاليت اقتصادي روند روبه رشدي در جذب سرمايه گذاري خارجي ايجاد شد./ک