سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با بهترین تخفیفات این روزهای آشنا شوید

نبض بازار تخفيفات 10 در صد تا 90 در صدي را در ماه های پايان سال تجربه مي كند

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران ، قيمت اجناس و محصولات داخلي كشور در بازار با تخفيف 10 تا 90 در صدي مواجه هستند ، به طوريكه محصول اطلس پود در بازار با تخفيف 50 در صدي عرضه مي شود.
بنابراين گزارش،اطلس پود انواع متنوعى‌از پرده تورى، پرده پارچه اى،
رومیزى، روتختى، نخ پلى استر، فوم و رومبلى را تولید مى کند.
* تخفیف 50 درصدی خدمات بانكداري بانك اقتصاد نوين
همزمان با فرا رسيدن دهه فجر ، مشتریان خدمت بانكداری اختصاصی بانک اقتصاد نوین می‌توانند با تخفیف ویژه از صندوق‌های امانات این بانك استفاده كنند.
بر اساس خدمت جدید بانك اقتصادنوین از این پس مشتریان بانکداری اختصاصی مشمول 50 درصد تخفیف در تعرفه اجاره سالانه صندوق امانات هستند به طوريكه هم اكنون 5 نوع صندوق امانات در ابعاد خیلی بزرگ، بزرگ، معمولی، متوسط و کوچک در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد.
بر اساس اين گزارش،مشتریان بانکداری اختصاصی بانک اقتصادنوین که متقاضی استفاده از صندوق امانات هستند ، می‌توانند با مراجعه به یکی از شعب بانک و بر اساس فرآیند تعیین شده نسبت به دریافت این خدمت اقدام كنند.
لازم به ذكر است صندوق‌های امانات بانك اقتصادنوین مطابق استانداردهای روز دنیا راه‌اندازی شده و از تجهیزات ایمنی مناسبی برخوردار است به طوریكه درب ورودی سالن صندوق امانات مجهز به سیستم كارت‌خوان است و از طریق سیستم رایانه‌ای نیز قابل نظارت و كنترل می‌شود، برای باز نمودن قفل الكترونیكی صندوق، از روش شناسایی اثر انگشت دارنده صندوق استفاده می‌شود، هر صندوق امانت بانك اقتصادنوین دارای قفل اختصاصی است و قفل هر صندوق دو كلید مخصوص دارد، كه هر دو كلید در زمان واگذاری صندوق به دارنده صندوق تحویل می‌شود، صندوق‌های امانت بانك در سالنی مخصوص و در محل امنی قرار دارد كه با بستن درب محوطه خزانه، دسترسی به آن‌ها مقدور نیست.
*بیمه حوادث انفرادی هم با تخفيف عرضه مي شود
در ادامه اين گزارش شرکت بیمه معلم نيز ، تا پایان اسفندماه امسال با
تخفیف حداکثر 30 درصد بیمه‌نامه حوادث انفرادی عرضه می‌کند.
سعید گیوه چی، مدیربیمه‌های اشخاص این شرکت ضمن بیان مطلب فوق، گفت:
به منظور کاهش تبعات حوادث منجر به فوت، نقص عضو یا هزینه‌های پزشکی،هموطنان می‌توانند تا پایان اسفند ماه سال جاری با مراجعه به کلیه شعب و نمایندگی‌های سراسر کشور بیمه معلم، بیمه‌نامه حوادث انفرادی فوق را تهیه كنند.
*نمایشگاه عرضه مستقیم كالا در اسفند ماه
در ادامه اين گزارش رئيس شوراي اصناف از عرضه كالا در اسفند ماه خبر داد .
نوده فراهاني با اشاره به اينكه ۵ محل براى نمایشگاه عرضه مستقیم كالا در تهران اختصاص داده شده است گفت. كالاهاى عرضه شده این نمایشگاه شامل انواع پوشاك، كیف، كفش، آجیل،خشكبار، مواد غذایى، مواد پروتیینى، شیرینى، شكلات، پارچه، لوازم خرازى و بالاخره هر آنچه مایحتاج یك خانواده براى شروع سال جدید است، علاوه بر این از اتحادیه ها درخواست شده تا فروش هاى فوق العاده اى را در سطح شهر برنامه ریزى كنند.
رییس شوراى اصناف گفت: مصلاى تهران فقط به عرضه مواد غذایى، مواد شوینده و لوازم آشپزخانه اختصاص دارد كه زمان آن از ۲۵ بهمن آغاز و تا ۵ اسفند ادامه دارد.
فراهانى ادامه داد: برنامه ویژه اى براى توزیع گسترده گوشت مرغ، گوشت قرمز و ماهى تدارك دیده شده است، ضمن اینكه وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز متعهد شده است تا ۳ كالاى روغن، برنج و شكر را با قیمت مناسب براى عرضه در نمایشگاه ها در اختیار اصناف قرار دهد.
وى از توزیع میوه هاى تنظیم بازارى از ۲۲ اسفند ماه خبر داد و گفت: میوه مورد نیاز مردم با قیمت تعادلى در بازار توزیع خواهد شد.
وى با اشاره به برنامه ریزى براى برپا شدن ۳ هزار و ۵۰۰ غرفه در قالب نمایشگاه هاى عرضه مستقیم كالا، گفت: ساعات كار این نمایشگاه از ۱۰ صبح تا ۲۲ شب خواهد بود و در این میان تنها روزهاى جمعه در مدت زمان برگزارى نمایشگاه مواد غذایى و شوینده در مصلى تهران ۱۴ عصر تا ۲۲ شب خواهد بود.
رییس شوراى اصناف تصریح كرد : افرادى كه خواهان شركت در این نمایشگاه عرضه مستقیم كالا هستند، ثبت نام مى شوند و بر اساس تعداد غرفه هاى اختصاصى در هر صنفى، اسامى افراد شركت كننده قرعه كشى شده و پس از آن كالاى آنها توسط نماینده اصناف و نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۲ لحاظ قیمت و كیفیت ارزیابى مى شود و در نهایت كالاهاى تایید شده این بازرسین در نمایشگاه با قیمت ثابت عرضه خواهد شد.
مقام ارشد شوراى اصناف گفت: پس از این پروسه كارى، قیمت ها بر روى كالاها حك شده و پلمپ مى شود بنابراین از خریداران تقاضا داریم تا به نمونه كالاها توجه كنند.وى متذكر شد كه كالاها در این نمایشگاه با ۱۰ درصد تا ۳۰ درصد تخفیف عرضه خواهند شد.
شرایط فروش انواع محصولات شركت سایپا به مناسبت دهه فجر شرکت سایپا هم از اين قافله عقب نماند وعرضه محصولات خود را با تخفیف ویژه در ایام دهه فجر آغاز کرد.
*فروش فوق العاده پاتن جامه با 40 درصد تخفیف آغاز شد
در آستانه آغاز فصل زمستان فروش فوق العاده پاتن جامه تا 40 درصد تخفیف در سراسر کشور آغاز شد.
گفتني است : تخفیف در نظر گرفته شده مشمول تمامی محصولات و مدلهای پاتن جامه گردیده و مشتریان گرامی می توانند علاوه بر مدلهای مورد نظر خویش، جدیدترین مدلهای ارائه شده به نمایندگی‌ها را نیز با تخفیف خریداری كنند.
*تخفیف 10 در صدي در فروشگاه بزرگ هایپراستار تهران
فروشگاه بزرگ هایپراستار بسیاری از محصولات خود را هر روز با 10 درصد تخفیف به مشتریان عرضه مي كند.
بر اين اساس محصولات با حداقل تخفیفی در فروشگاه‌های هایپراستار عرضه مي شود.
لازم به ذكر است محصولاتي چون نوشيدني ها، آرايشي و بهداشتي ، خواربار، لبنيات و محصولات منجمد شده مشمول ايت تخفيف 10 دصدي هستند./ف

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.