سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک متخصص تغذیه هشدار داد:

مصرف بی رویه نمک خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

تحقیقات نشان داده است در کشورهایی که از نمک زیادی در مواد غذایی خود استفاده می کنند، انواع سرطان ها به خصوص سرطان دستگاه گوارش در بین این جوامع نسبت به جوامعی که مصرف نمک کمتری دارند بیشتر دیده می شود.

ربابه شیخ الاسلام، متخصص اپیدمیولوژی تغذیه و مدیر مؤسسه تغذیه، سلامت و توسعه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نمک های تصفیه شده موجود، کیفیت بسیار بالایی دارد ولی متأسفانه افراد سودجو، جامعه را به سمت مصرف نمک های خام و نمک دریا سوق می دهند که ناخالصی های بالایی دارند بنابراین توصیه می شود که مردم نمک تصفیه شده ید دار مصرف کنند.

وی در ادامه اظهار کرد: مصرف نمک در غذای ایرانیان بسیار بالا است و مصرف نمک از نظر اپیدمیولوژی افزایش فشار خون را به دنبال دارد که سکته های مغزی از پیامدهای این افزایش فشار خون است.

این متخصص عنوان کرد: مردمی که از نمک زیادی استفاده می کنند و فشار خون خود را نیز به طور مرتب کنترل نمی کنند به طور ناگهانی با فشار خون بالا مواجه می شوند.

شیخ الاسلام تأکید کرد: ما به مردم کاهش مصرف مواد غذایی دودی و نمک سود را توصیه می کنیم زیرا طبق تحقیقات به عمل آمده مشخص شده است که مصرف زیاد نمک افزایش احتمال ابتلا به سرطان به خصوص سرطان های دستگاه گوارش را به همراه دارد.

وی در پایان گفت: افراد باید سعی کنند نمک غذای کودکان را کاهش دهند و تنقلات را به صورت خانگی برای مصرف فرزندان مهیا کنند تا ذائقه آنها به غذاهای کم نمک عادت کند تا در آینده با مشکلات مطرح شده از مصرف بی رویه نمک روبرو نشوند./ح
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.