به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران؛پارسال نیز 320 هزار تن پیاز در فارس برداشت شد. برداشت پیاز از اواسط بهار آغاز شد و تا اواخر پاییز ادامه دارد.
مدیر زراعت جهاد کشاورزی فارس علت افزایش تولید را افزایش سطح زیر کشت ، توسعه آبیاری نوین ، مبارزه به موقع با آفات و علف های هرز ، استفاده از کودهای ریزمغزی و بذر هیبرید و اصلاح شده عنوان کرد.
احمد دزفولی ارقام پیاز در فارس را تکزاس ارلی گرانو ، پی اس ، تری ماورا ، آذر شهری و محلی عنوان کرد. میانگین برداشت پیاز در فارس 50 تن در هکتار است. شهرستان های شیراز ، کوار ، مرودشت ، کازرون ، پاسارگاد ، سپیدان از عمده تولید کنندگان پیاز در استان فارس هستند.
استان فارس بعد از آذربایجان شرقی و اصفهان مقام سوم تولید پیاز در کشور را دارد. /س