سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۱۰ قانون شهيد علمدار

آنچه خواهيد خواند قوانيني است كه سيدمجتبي علمدار براي خود وضع كرد تا با تربيت نفس و روح خويش در مقابل معبودش سربلند و سرافراز حاضر شود.

به گزارش وب گردی باشگاه خبرنگاران، شهيد سيدمجتبي علمدار ۱۱دي ۱۳۴۵ در شهرستان ساري متولد شد. شهيد علمدار در سن ۱۷ سالگي به عضويت بسيج درآمد و در اواخر سال ۱۳۶۲به كردستان رفت و در سال ۱۳۶۴ در عمليات والفجر ۸ به شدت شيميايي شد و در سال ۱۳۷۵ در اثر عوارض جراحات شيميايي به شهادت رسيد.

سيدمجتبي براي اولين بار در عمليات كربلاي يك شركت كرد و مدتي پس از آن وارد گردان مسلم بن عقيل در لشكر ۲۵ كربلا شد و تا پايان جنگ در آنجا ماند. او در عمليات كربلاي ۴و ۵ نيز حضور داشت. در كربلاي ۸مجروح شد و مدتي بعد به جبهه بازگشت و در عمليات كربلاي ۱۰ در جبهه شمالي محور سليمانيه- ماووت شركت نمود.

سيدمجتبي علمدار در سال ۱۳۶۶مسئوليت فرماندهي گروهان سلمان از گردان مسلم ابن عقيل- از گردان هاي خط شكن لشكر ۲۵ كربلا- را برعهده گرفت و در عمليات والفجر۱۰ نقش آفريني مؤثري داشت.

شهيد علمدار در سه راهي خرمال، سيدصادق و دجيله در منطقه كردستان عراق رشادت هاي فراواني را از خود نشان داد و از ناحيه پهلو مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شدت مجروح شد. سيدمجتبي در دي ماه ۱۳۶۴، در عمليات والفجر۸، به شدت شيميايي شد.

شهيد علمدار بعد از اتمام جنگ در واحد طرح و عمليات لشكر ۲۵ كربلا در ساري مشغول خدمت شد و علاوه بر اين مسئوليت در واحد تربيت بدني لشكر بعنوان عضو اصلي هيئت رهروان حضرت امام(ره) هم انتخاب شد.
حاج سيدمجتبي علمدار كه مداح اهل بيت هم بود سرانجام در اوايل دي سال ۱۳۷۵ به دليل جراحت شيميايي روانه بيمارستان شد و بعد از يك هفته بي هوشي كامل هنگام اذان مغرب روز ۱۱ دي به شهادت رسيد.

آنچه خواهيد خواند قوانيني است كه سيدمجتبي علمدار براي خود وضع كرد تا با تربيت نفس و روح خويش در مقابل معبودش سربلند و سرافراز حاضر شود.

قانون اول:

بارالها، اعتراف مي كنم از اينكه قرآن را نشناختم و به قرآن عمل نكردم. حداقل روزي ده آيه قرآن را بايد بخوانم. اگر روزي كوتاهي كردم و به هر دليلي نتوانستم اين ده آيه را بخوانم روز بعد بايد حتماً يك جزء كامل بخوانم. (تاريخ اجراء۴/۵/۶۹)

قانون دوم:

پروردگارا! اعتراف مي كنم از اينكه نمازم را بي معني خواندم و حواسم جاي ديگري بود، در نتيجه دچار شك در نماز شدم. حداقل روزي دو ركعت نماز قضا بايد بخوانم. اگر روزي به هر دليلي نتوانستم اين دو ركعت نماز را بخوانم، روز بعد بايد نماز قضاي يك ۲۴ ساعت (۱۷ ركعت) بخوانم. (تاريخ اجراء ۱۱/۵/۶۹)

قانون سوم:

خدايا! اعتراف مي كنم از اينكه مرگ را فراموش كردم و تعهد كردم مواظب اعمالم باشم ولي نشدم. حداقل هر شب قبل از خواب بايد دو ركعت نماز تقرب بخوانم. اگر به هر دليلي نتوانستم اين دو ركعت را بجا بياورم روز بعد بايد ۲۰ريال صدقه و ۸ركعت نماز قضا بجا بياورم. (تاريخ اجراء ۲۶/۵/۶۹)

قانون چهارم:

خدايا! اعتراف مي كنم از اينكه شب با ياد تو نخوابيدم و بهر نماز شب هم بيدار نشدم. حداقل در هر هفته بايد دو شب نماز شب بخوانم و بهتر است شب هاي پنجشنبه و شب جمعه باشد. اگر به هر دليلي نتوانستم شبي را بجا بياورم بايد بجاي هر شب ۵۰ريال صدقه و ۱۱ركعت تمام را به جا بياورم. (تاريخ اجراء ۱۶/۶/۶۹)

قانون پنجم:

خدايا اعتراف مي كنم از اينكه «خدا مي بيند» را در همه كارهايم دخالت ندادم و براي عزيز كردن خودم كار كردم. حداقل در هر هفته بايد دو صبح زيارت عاشورا و صبح جمعه بايد سوره الرحمن را بخوانم. اگر به هر دليلي نتوانستم زيارت عاشورا را بخوانم بايد هفته بعد ۴صبح زيارت عاشورا و يك جزء قرآن بخوانم و اگر صبح جمعه اي نتوانستم سوره الرحمن بخوانم بايد قضاي آن را در اولين فرصت به اضافه ۲حزب قرآن بخوانم. (تاريخ اجراء ۱۳/۷/۶۹)

قانون ششم:

حداقل بايد در آخرين ركوع و در كليه سجده هاي نمازهاي واجب صلوات بفرستم. اگر به هر دليلي نتوانستم اين عمل را انجام دهم، بايد به ازاي هر صلوات ۱۰ ريال صدقه بدهم و ۱۰۰صلوات بفرستم. (تاريخ اجراء ۱۸/۸/۶۹)

قانون هفتم:

حداقل بايد در هر ۲۴ ساعت ۷۰بار استغفار كنم. اگر به هر دليلي نتوانستم اين عمل را بجا آورم، در ۲۴ ساعت بعدي بايد ۳۰۰ بار استغفار كنم و باز هم ۳۰۰ به ۶۰۰ تبديل مي شود. (تاريخ اجراء ۳۰/۹/۶۹)

قانون هشتم:

هر كجا كه نماز را تمام مي خوانم بايد در هفته ۲روز را روزه بگيرم، بهتر است كه دوشنبه و پنج شنبه باشد. اگر به هر دليلي نتوانستم اين عمل را بجا بياورم در هفته بعد به ازاي دو روز ۳ روز و به ازاي هر روز ۱۰۰ ريال صدقه بايد بپردازم. (تاريخ اجراء ۱۹/۱۱/۶۹)

قانون نهم:

در هر روز بايد ۵مسئله از احكام حضرت امام(ره) را بخوانم. اگر به هر دليلي نتوانستم اين عمل را بجا بياورم روز بعد بايد ۱۵مسئله بخوانم. (تاريخ اجراء ۱۴/۱/۷۰)

قانون دهم:

در هر ۲۴ ساعت بايد ۵ بار تسبيح حضرت زهرا(س) براي نماز يوميه و ۲بار هم براي نماز قضا بگويم. اگر به هر دليلي نتوانستم اين فريضه الهي را انجام دهم بايد به ازاي هر يك بار، ۳مرتبه اين عمل را تكرار كنم. (تاريخ اجراء ۱۵/۳/۷۰)/س

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.