به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز، پاراناب موخرجی وزير دارايي هند طي سفري رسمي به شيكاگو آب پاكي را بر دستان آمريكايي ها ريخته و اعلام كرد: هند 12 درصد از نفت مورد نياز خود را از ايران خريداري مي كند و قادر نيست به همكاريهاي خود با اين كشور در حوزه انرژي خللي وارد كند.
وي همچنين در ادامه خاطرنشان كرد: بهره مندي از منابع نفتي تنها دليل علاقه هند به حفظ روابط با ايران نيست اين كشور از قدرت و نقش تأثيرگذاري در منطقه برخوردار است و دهلي نو تمايلي به از دست دادن دوستي با تهران نيست.
اين گزارش حاكيست، هند به عنوان چهارمين مصرف كننده بزرگ نفت در جهان شناخته مي شود و پس از چين، كره جنوبي و ژاپن به مخالفت صريح با تحريم هاي آمريكا عليه كشورمان پرداخت.
وزير دارايي هند معتقد است كشورش به رشد اقتصادي در سال هاي آينده احتياج دارد و اختلافات سياسي واشنگتن با تهران نبايد زياني را متوجه ديگر كشورها از جمله هند كند.
هند در سال 2010 رشد اقتصادي 8.2 درصد را به ثبت رسانده بود اما اين شاخص در سال 2011 به 7 درصد كاهش يافت و مقامات اين كشور را براي تقويت هرچه بهتر فعاليت هاي مالي واعتباري دهلي به تكاپو انداخت./ا