سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مصرف سبزيجات و ميوه جات خطر سکته مغزي را تا 17درصد کاهش مي دهد

مصرف سبزيجات و ميوه جات به ويژه در خانم ها خطر سکته قلبي عروقي و مغزي را تا 17درصد کاهش مي دهد.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دکتر محمدصادق پورعباسي، فوق تخصص جراحي قلب و عروق و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشتي درماني کاشان ضمن بيان اين مطلب گفت: مصرف غذاهاي غني از آنتي اکسيدن ها (ويتامين ث) سبب کاهش خطر سکته با مهار واکنش هاي التهابي مي شود.

دکتر محمدصادق پورعباسي افزود: واکنش هاي التهابي منجر به التهاب و آسيب به عروق خوني و تصلب شرايين مي شود.

به گفته وي، آنتي اکسيدان ها ( ويتامين ث و E و (C، کاروتنوئيدها (ويتامين (A و فلاوونوئيدها (آنتي اکسيدان هاي قوي در غذاهاي گياهي از جمله چاي و هويج)، واکنش هاي التهابي را مهار مي کند.

دکتر پورعباسي گفت: آنتي اکسيدان ها سبب بهبود عملکرد رگ هاي خوني و مانع از ايجاد لخته خون و افزايش فشار خون مي شود.

وي افزود: مطالعات نشان داده مصرف ميوه و سبزيجات در افراد به ويژه در خانم ها خطر سکته مغزي را تا 17درصد کاهش مي دهد./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
حمزه رضائي الوان
۱۳:۰۸ ۱۶ مرداد ۱۳۹۱
واقعا جالب بود ممنون