ابراهیمی گفت: ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تولید فراوردههای غذایی دارویی از محصولات استراتژیک استان میتواند از خام فروشی محصولات استراتژیک و ارزشمند استان مانند زرشک، زعفران و عناب جلوگیری کند.
او افزود: هدف از این اختراع تولید محصول غذا دارو مفید و موثر در درمان سرفه و گلودرد و سرماخوردگی با قابلیت حمل آسان، زمان ماندگاری بالا، فاقد شکر و مصرف راحت آن به صورت نوشیدنی با طعم مطلوب و به ویژه خوراندن راحت آن به کودکان است.
ابراهیمی بیان کرد: علاوه بر خاصیت درمانی، این محصول میتواند به عنوان یک نوشیدنی فراسودند و فاقد شکر به خصوص در افراد دیابتی مورد استفاده قرار گیرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی بیرجند با بیان اینکه تولید پودر عناب بر پایه ترکیبات طبیعی و به عنوان نوشیدنی با خواص دارویی مزیت ویژهای نسبت به سایر پودرهای فوری موجود در بازار دارد که در حال حاضر در بازار ایران وجود ندارد عنوان کرد: تولید انبوه این محصول به دلیل ترکیبات ویژه و طبیعی آن ظرفیت خوبی برای صادرات است.