مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به جایگاه مردمی حوزه‌های علمیه گفت: همه طرح‌های اجرایی در کشور نیازمند داشتن پیوست فرهنگی هستند.

آیت‌الله علی‌رضا اعرافی در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با قدردانی از مردم این استان در عرصه‌های مختلف و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه همه مدیون شهدا هستیم، تاکید کرد: مردم مشعل اسلام و معارف اسلامی را همواره روشن نگه‌داشتند و انقلاب اسلامی ایران را پیدا آوردند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۷ شهریورماه آن را نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران دانست و تاکید کرد: امروز ملت با فرمانبری از مقام معظم رهبری و استمرار پیام شهدا، در مسیر تعالی اسلام قدم بر می‌دارند.

اعرافی تصریح کرد: مدیران و مسوولان، راهبران استان در پیشبرد اهداف و آرمان‌های انقلاب و نیز پیشرفت اجتماعی و اقتصادی استان هستند که ضرورت دارد از فردیّت و نگاه محدود به خود، به دور باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تلاش برای گره‌گشایی از مشکلات دیگران را نشانه شخصیت انسانی اعلام و تاکید کرد: بیرون آمدن از خود باید در تمامی گروه‌های جامعه مورد توجه باشد و در بین مسوولان مورد توجه جدی‌تر قرار گیرد.

وی افزود: تمامی مسوولان باید بخشی از شبانه‌روز را به خودسازی و اصلاح درون خود بپردازند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: در سال‌های ابتدای پیروزی انقلاب تمامی آحاد مردم یکی شدند و این مساله در دوران دفاع مقدس به اوج رسید و در دفاع از حرم شاهد حس انسانی و تکامل جمعی بودیم.

وی شناسایی مشکلات روزمره و گره‌گشایی را از ویژگی‌های نظام اداری دانست و یادآور شد: نگاه راهبردی به امور مختلف باعث رفع مشکلات احتمالی می‌شود و مسئولان باید از همان ابتدای مدیریت نسبت به داشتن نگاه راهبردی اقدام کنند.

اعرافی اظهار داشت: نگاه بلند، جامع و راهبردی و بهره‌مندی از طرح‌های جامعه با رویکرد کلان به‌همراه ارزش و سنجش باید در همه امور مورد توجه جدی باشد و برای پیشرفت و موفقیت آن به نگاه کلان نیاز دارد.

وی نظام اداری را عامل اصلی سلامت در سایر امور دانست و گفت: تبلیغات دشمنان زخم خورده جمهوری اسلامی و سرمایه‌گذاری برای ترویج نااُمیدی بین مردم با جدیت دنبال می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به ارتباط قوی میان بازار و حوزه‌های علمیه اشاره و تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌هایی مانند جاده، آب، برق و گاز در ارتقای فرهنگی جامعه تاثیرگذار است.

وی وجود پیوست فرهنگی برای تمامی طرح‌ها و اقدامات را ضروری دانست و افزود: معماری ایرانی اسلامی، هنر و ساخت و ساز‌های جدید می‌تواند در ارتقای شاخص‌های فرهنگی مؤثر باشد.

اعرافی شاخص جمعیت برای فعالیت هر مسجد را یک‌هزار نفر اعلام و تصریح کرد: در چهارمحال و بختیاری یک‌هزار و ۲۰۰ مسجد وجود دارد که با این سرانه هم‌خوان است.

وی یادآور شد: توجه به آموزش و پرورش، دانشگاه و حوزه‌های علمیه باعث ارتقای شاخص‌های فرهنگی می‌شود و در این راستا تمامی دستگاه‌های اجرایی باید پیوست فرهنگی مرتبط را ارائه دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور اظهار داشت: نهاد‌های فرهنگی، علمی و حوزوی برنامه پنج ساله جامع و برنامه کلان فرهنگی مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در چهارمحال و بختیاری را تهیه و تدوین کنند و راهکار‌های کاهش آن را ارائه دهند.

وی گفت: از سال قبل برنامه پنج ساله مبتنی بر ۲۰ برنامه با یک‌هزار محور در کشور تهیه شده و در دستور کار قرار گرفته است.

اعرافی تاکید کرد: استعداد‌های قوی و نخبگان دانشگاهی، بازار، کشاورزی، صنعت و حوزه‌های دیگر کشف و مشغول به‌کار شود، زیرا مهاجرت حتی یک نخبه از کشور، مصیبت‌بار است.

وی افزود: انقلاب اسلامی در جایگاهی است که دشمن در تلاش برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است و به‌منظور رسیدن به این هدف از حداقل یک‌هزار رسانه بهره‌گیری می‌کند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به بروز برخی حوادث طبیعی و غیرطبیعی در نقاط مختلف کشور اشاره و تصریح کرد: در هر حادثه آمادگی اعزام ۱۰ هزار طلبه به مناطق آسیب‌دیده وجود دارد.

وی با اشاره به یک‌صد سالگی حوزه علمیه قم یادآور شد: این حوزه هم‌اکنون به افتخار‌های بزرگی دست یافته و در حوزه بین‌المللی و بخش بانوان با تحول چشم‌گیری مواجه شده است.


بیشتر بخوانید


اعرافی اظهار داشت: اعتبارات مختلف موجود در حوزه‌های علمیه برای همه کشور است و به‌همین منظور با بخش‌های گوناگون ارتباط برقرار می‌شود.

وی گفت: در این سفر تصمیم‌هایی برای اجرایی شدن طرح‌های مختلف حوزه‌های علمیه چهارمحال و بختیاری اتخاذ خواهد شد.

 

برچسب ها: فرهنگی ، حوزه علمیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.